- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

In de USA & Canada werken wij met lokale agenten die een uitgebreid aanbod aan hotels, lodges, tours, transfers en andere reisonderdelen bieden. Ons aanbod is zo groot dat we dit onmogelijk kunnen opsommen. Geeft u ons uw specifieke reiswensen door. Wij maken graag een offerte op maat
Autohuurtarieven: zie elders op deze website
U kunt onze hotels uitsluitend boeken als onderdeel van een (eventueel zelf samengesteld) arrangement met minimaal drie overnachtingen

Hawaii

Op Hawaii zijn er prachtige resorts op de meest bekende eilanden Oahu, Maui, Big Island en Kauai. Kleinschalige hotels vindt u er wat minder maar ook daar kunnen wij advies in geven.

 

Wegenatlas

Indien gewenst kunnen wij een handige wegenatlas voor u verzorgen á € 15,- per stuk.

 

De kamerprijs

Naast de faciliteiten en luxe, speelt de ligging een belangrijke rol in de kamerprijs. Voor een centrale ligging betaalt u uiteraard meer. Het tarief kan op doordeweekse dagen verschillen van het weekend en wordt beïnvloed door feestdagen en congressen. Men name in de grote steden kan het de moeite lonen om flexibel te zijn met de reisdata zodat wij uw verblijf op de gunstigste dagen kunnen plannen.

 

Bijzondere overnachtingen

Voor een bijzondere ervaring kunt u overnachten in een lodge in een natuurgebied, een uniek design hotel, een sfeervol plantagehuis, een gemoedelijke Inn of een ranch waar u de cowboys aan het werk kunt zien.

 

Parkeerkosten

In de grote steden dient u alert te zijn op parkeerkosten, die u ter plaatse voldoet. Sommige hotels bieden valet parking of hebben een eigen parkeerterrein.

 

Resort-fee

Sommige hotels berekenen zogenaamde resort-fee, een verplichte lokale belasting op de overnachtingsprijs die veelal ter plaatse afgerekend dient te worden. Bij de keuze van hotels in onze reisvoorstellen houden wij zoveel mogelijk rekening met deze kosten, zodat u hier rekening mee kunt houden bij de bepaling van uw vakantiebudget.

 

Kamerindeling

Standaardkamers in de USA beschikken over het algemeen over twee tweepersoonsbedden. Deze kamers zijn geschikt voor één tot vier personen, waarbij de tarieven zijn gebaseerd op de bestaande beddensituatie. U dient er rekening mee te houden dat in Noord-Amerika tweepersoonsbedden soms vergelijkbaar zijn met twijfelaars. Indien een bed moet worden bijgeplaatst (een zgn. roll-away) dient ter plaatse een toeslag te worden betaald. Door plaatsing van een extra bed wordt de ruimte aanzienlijk beperkt.

 

Kinderen en tieners gratis

In de meeste hotels overnachten kinderen en tieners gratis, wanneer zij de kamer delen met twee volwassenen. In veel gevallen wordt hierbij zelfs een leeftijdsgrens van 16 tot 18 jaar gehanteerd. Dat maakt de USA een aantrekkelijke vakantiebestemming voor gezinnen.

 

Ontbijt

Sommige hotels bieden een gratis continentaal ontbijt (koffie, thee of vruchtensap, brood met jam en soms yoghurt). Is dat niet het geval, dan kunt u ontbijten bij restaurants inhet hotel of de omgeving. Met name in de steden is het gebruikelijk om het ontbijt buiten de deur te gebruiken, veel Amerikanen maken van de mogelijkheid gebruik om vrienden, familie of zakenrelaties voor een ontbijt te treffen. Het is leuk om tijdens uw reis dit aspect van de Amerikaanse cultuur mee te maken.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany