vanaf € 20,- p.n.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Selectie van middenklasse en eerste klasse hotels in Kuta, Legian & Seminyak
Zowel aan het strand al op loopafstand
U kunt deze hotels uitsluitend boeken als onderdeel van een (eventueel zelf samengesteld) arrangement met minimaal drie overnachtingen
In Indonesië werken wij met lokale agenten die een uitgebreid aanbod aan additionele hotels, tours, transfers en andere reisonderdelen bieden. Geeft u ons uw specifieke reiswensen door. Wij maken graag een offerte op maat

De populairste stranden van Bali liggen aan de westkust. Zo ongeveer vanaf de luchthaven richting het noorden zijn dit achtereenvolgens Kuta, Legian, Seminyak, Petitenget en Canggu. Deze regio’s lopen vloeiend in elkaar over, ieder deel heeft zijn eigen charmes en hoe noordelijker u komt, hoe rustiger het wordt.

Kuta is de meest bekende badplaats en wordt veelvuldig bezocht door onder meer Australiërs. De voornaamste dagbesteding is surfen, de golven zijn hier uitstekend. Daarnaast biedt Kuta veel restaurants en bars, een zeer uitbundig nachtleven, shopping malls waar u uitgebreid kunt winkelen en het waterpark Waterbom Bali. Aan een van de drukste straten in Kuta staat het Bali Bombing Memorial ter nagedachtenis aan de bomaanslagen in 2002.

Legian ligt circa 4 kilometer ten noorden van Kuta en de sfeer is er gemoedelijker. Ook hier is surfen een populaire bezigheid en komen reizigers voor de rustigere en brede stranden. Restaurants, bars en winkels zijn ook hier volop aanwezig, maar niet in dezelfde overvloed als in Kuta.

Nog iets noordelijker ligt Seminyak, tegenwoordig de plek waar regelmatig nieuwe hotspots openen. Trendy hotels, hippe restaurants en strandtenten en boutique winkeltjes worden afgewisseld met lokale eettentjes en minimarkten. Naast het strand, dat hier minder wit is als in Kuta en een wildere zee kent, kunt u hier ook uitstekend ontspannen in een van de tientallen spa’s.

Onze aanbeveling in Kuta:

Bali Dynasty Resort
Eden Hotel

Onze aanbevelingen in Legian:

Away Legian Camakila (voorheen The Camakila Legian)
Legian Beach
Sol House Bali Legian

Onze aanbevelingen in Seminyak:

IZE Seminyak
Jambuluwuk Oceano Seminyak
Harris Hotel
Swiss-Belhotel Petitenget
Tonys Villas & Resort

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany