Bestseller
vanaf € 1522,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

10- of 13-daagse (8- of 11-daagse exclusief vliegreis) rondreis
Bovenstaande vanafprijs is op basis van tweepersoonsbezetting
Oahu, Hawaii en Maui
Inclusief excursies op ieder eiland, waaronder Volcanoes National Park
Unieke combinatiereis van strand en natuur
Uitstekend te combineren met een verblijf in Californië
Verlenging met Kauai mogelijk
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen. Wij maken graag een offerte op maat

Dag tot dag

Dag
1

Oahu

Aankomst op de luchthaven van Honolulu op het eiland Oahu. U wordt begroet met een bloemenkrans en naar uw hotel gebracht waar u twee nachten verblijft. Het op twee na grootste Hawaiiaanse eiland herbergt een mix van Oost- en West-culturen, geworteld in de waarden en tradities van de inheemse Hawaiiaanse bevolking. Het is dit fundamentele contrast tussen het oude en het moderne dat het ontdekken van Oahu – van het bruisende stadsleven tot relaxte, wereldberoemde surfstranden – zo plezierig maakt.

Oahu

Vandaag maakt u een stadstour door Honolulu en brengt onder andere een bezoek aan Pearl Harbor. De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid het eiland verkennen.

Dag
3

Oahu – Hawaii

Geniet van de schoonheid van dit tropische eiland alvorens u in de loop van de middag naar de luchthaven wordt gebracht voor de vlucht naar Kona op het eiland Hawaii, ‘The Big Island’. Aansluitend volgt transfer naar uw hotel voor twee overnachtingen.

Dag
4

Hawaii

Vandaag staat een tour met alle hoogtepunten van het eiland op het programma. U bezoekt onder andere het Volcanoes National Park, waar u getuige bent van de imponerende woestheid der natuur. Zo komt u veel te weten over het ontstaan van de diverse eilanden.

Dag
5

Hawaii – Maui

De reis gaat verder naar Maui, bekend om zijn prachtige stranden. U vliegt naar Kahului en aansluitend volgt transfer naar het hotel voor drie overnachtingen.

Dag
6

Maui

U maakt een excursie langs de Hana kustlijn en het typische plantage stadje Paia. Tevens brengt u een bezoek aan het Kaumahina State Park en de Keanae Valley Lookout. Het Hana District biedt een zeer gevarieerde flora en fauna. In de buurt van Hana vindt u onder meer de Wailua watervallen en de Waianapanapa grotten. U bezoekt ondermeer Kaumahina State Park, Wai Kane Falls, Hana Bay, Wailua Falls, Tedeschi Winery, Hana town en Puaa Kaa State Park. Diverse uitzichten en fraaie surfstranden maken het geheel compleet. 

Dag
7

Maui

Vandaag bent u vrij om Maui op eigen gelegenheid te verkennen. Maui is het op een na grootste Hawaiiaanse eiland. Het eiland is geliefd om zijn stranden, de weelderige, heilige Iao-vallei, voor het uitzicht op migrerende bultruggen (tijdens de wintermaanden), de lokale keuken en de prachtige zonsopgang en zonsondergang vanuit Haleakala. 

Dag
8

Maui

Aan het einde van de middag volgt transfer naar de luchthaven en eindigt uw Hawaii-arrangement. U kunt terugvliegen naar Amsterdam of naar een andere bestemming in de Verenigde Staten, maar uiteraard ook uw verblijf op Hawaii verlengen.

Dag
9-10

Alleen van toepassing indien geboekt inclusief vliegreis:

Maui – Amsterdam

Vliegreis en aankomst op Schiphol.

Indien gewenst kunt u uw rondreis verlengen met een bezoek aan het eiland Kauai. U vliegt dan op dag 5 van Hawaii naar Kauai en verblijft vervolgens drie nachten op Kauai. Op Kauai maakt u twee excursies; u bezoekt onder andere de Waimea Canyon en maakt een helikoptervlucht over het eiland. Uw reis vervolgt zich met een vlucht naar Maui. Zie dag 6 van de oorspronkelijke rondreis voor het verdere vervolg van uw reis.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany