vanaf € 1933,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer
Een originele korte vakantie die stad en strand combineert
Keuze uit twee hotelcategorieën
Heeft u de voorkeur voor een ander hotel of een andere stad in de USA, of een ander eiland op de Bahama's? Wij maken graag een offerte op maat
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – New York

U vliegt naar New York, waar u vier nachten verblijft in het hotel van uw keuze.

Dag
2-4

New York

In deze fascinerende, bruisende stad komt u altijd tijd tekort. Ontdek de stad per Hop-on Hop-off bus of verken de afzonderlijke wijken te voet. Bezoekt u in ieder geval het levendige Chinatown, Little Italy en het artistieke stadsdeel SoHo. Ook Times Square, Wall Street, Fifth Avenue en het Rockefeller Center zijn interessante bezienswaardigheden. Leuk is het om te fietsen in Central Park of een boottocht te maken naar het Statue of Liberty. ’s Avonds kunt u kiezen uit talloze restaurants uit alle windstreken. Een bezoek aan een Broadway show geeft een extra dimensie aan uw verblijf.

Dag
5

New York – Nassau

U vliegt van New York naar Nassau met aansluitend transfer naar Paradise Island voor een verblijf van vijf overnachtingen op basis van logies en ontbijt.

Dag
6-9

Nassau (Paradise Island)

Nassau is het bruisende hart van de Bahama’s. Er zijn hier diverse mooie stranden en een levendig centrum. Paradise Island, met het beroemde Atlantis resort, is middels enkele bruggen verbonden met Nassau. (O)

Dag
10

Nassau – Amsterdam

Vandaag vliegt u terug naar Amsterdam. (O)

Dag
11

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany