vanaf € 1561,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

VROEGBOEKKORTING
Wanneer u vóór 15 februari 2024 boekt met vertrek in de periode 15 mei t/m 31 oktober 2024, ontvangt u een korting van € 45,- per geboekte rondreis
Korting alleen van toepassing op de autorondreis inclusief vliegreis.
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer op basis van middenklasse hotels
Boston, White Mountains, Cape Cod
Autorondreis met uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Van eind september tot begin november zijn de herfstkleuren in New England het mooist. Geniet van een ’Indian Summer’ wanneer de temperatuur in deze periode tot boven de 20 graden stijgt!
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Boston

Vliegreis naar Boston. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. Welkom in gastvrij New England! Deze regio in het noordoosten van de Verenigde Staten bestaat uit zes staten: Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont.

Dag
2

Boston – Portland (188 km)

Na het ophalen van de auto verlaat u Boston in noordelijke richting en reist u terug in de geschiedenis van de USA. De eerste stop van de dag vindt plaats in het heksendorpje Salem. Vervolgens kunt u de meest gefotografeerde vuurtoren van de USA bewonderen, Cape Neddick’s Lighthouse. U bekijkt de sfeervolle zeehaven Portsmouth en het vriendelijke artiestenplaatsje Kennebunkport. Vervolgens rijdt u verder in de staat Maine, en geniet onderweg van de unieke vergezichten waar New England rijk aan is. U verblijft een nacht in Portland.

Dag
3

Portland – Bar Harbor (308 km)

Vanuit Portland gaat u naar het enige Nationale Park van New England: Acadia. Acadia National Park is misschien wel één van de meest onderschatte pareltjes van de USA. Een uitgestrekt natuurpark met indrukwekkende granietbergen, dichtbegroeide bosgebieden, meren en een fotogeniek kustlandschap met bijzondere flora en fauna. De bald eagle, Amerika’s staatssymbool, valt hier te spotten. Geniet van de onovertroffen uitzichten vanaf de Park Loop Road. ’s Avonds kunt u optioneel genieten van een traditioneel diner met kreeft.

Dag
4

Bar Harbor – White Mountains (491 km)

Op naar de derde staat die u tijdens uw reis door New England zult bezoeken, New Hampshire. De White Mountains bestaan uit lichtgekleurd graniet, en worden gekenmerkt door afgeronde toppen en diepe U-vormige dalen die “notches” worden genoemd. Een groot deel van de White Mountains liggen in een nationaal natuurgebied, het White Mountains National Forest. In de herfst bezoeken veel toeristen de White Mountains om er de herfstkleuren te bewonderen. Met de kabelbaan kunt u naar de top van Cannon Mountain voor een onovertroffen uitzicht. U verblijft twee nachten midden in de White Mountains in de staat New Hampshire.

Dag
5

White Mountains

De White Mountains van New Hampshire zijn een geweldige plek om te verkennen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Bekijk de torenhoge bergtoppen, adembenemende landschappen die nergens in het noordoosten van de USA worden geëvenaard, spectaculaire watervallen en vrolijke dorpjes met houten huisjes en kerken met witte torentjes. Ook komt u hier de typische kleurrijke overdekte bruggen tegen. Dit is New England zoals u het zich voorgesteld had!

Dag
6

White Mountains – Newport (380 km)

U zet koers naar Rhode Island, qua oppervlakte, de kleinste van de vijftig Amerikaanse staten. Bezichtig zeker één van de vele 19e eeuwse luxe residenties rondom Newport. U zult versteld staan van de gigantische pracht en praal uit vervlogen tijden.

Dag
7

Newport – Cape Cod (145 km)

’s Ochtends heeft u misschien tijd om een aantal van de gigantische historische landhuizen te bezoeken waar Newport bekend om staat tijdens de Newport Mansions Tour. De natuur regeert op Cape Cod. In de lente wordt het nieuwe leven gevierd met eindeloze bloemenvelden, de geboorte van talloze dieren en de komst van grote groepen walvissen. Optioneel kunt u een Cape Cod Whale Watching Cruise maken. Tijdens de boottocht krijgt u de kans bultruggen en andere zeldzame walvissen te bestuderen. U verblijft twee nachten temidden van de betoverende omgeving op Cape Cod.

Dag
8

Cape Cod – Martha’s Vineyard v.v. (56 km + ferry)

De volgende dag kunt u een bezoek brengen aan het idyllische eiland Martha’s Vineyard – Hideaway voor de rich and famous. U maakt dan de 45 minuten durende ferry-overtocht Hyannis-Martha’s Vineyard en zet voet op dit juweeltje aan de oostkust van Amerika. De bewoners van New England noemen het eiland soms simpelweg the Vineyard (de wijngaard). Martha’s Vineyard was in vroeger tijden bekend om de walvisvaart en de grote dovengemeenschap die er woonde. Nu geniet het eiland vooral faam als een zomerverblijf voor toeristen en rijke mensen, wegens het aangename klimaat en de mooie stranden. Onder andere Bill Clinton en David Letterman komen er regelmatig en zelfs de Kennedy familie heeft er een zomerverblijf. Een aanrader is de Martha’s Vineyard and Nantucket Island Tour waarbij u zowel een bezoek brengt aan Martha’s Vineyard alsmede het eiland Nantucket. Deze tour biedt tijd op beide eilanden om fietsen te huren, te winkelen, te ontspannen op het strand of te genieten van de verrukkelijke keuken die elk eiland te bieden heeft.

Dag
9

Cape Cod – Plymouth – Boston (133 km)

Vervolgens rijdt u naar Plymouth, waar de eerste pelgrims met het schip de Mayflower aan land kwamen bij Plymouth Rock. U keert terug in Boston, waar u kunt genieten van uw laatste avond in New England. Boston is naast de hoofdstad van Massachusetts, ook de grootste stad in de regio; sinds vele eeuwen leven verschillende culturen naast elkaar in deze stad en hebben er samen het sociale, economische en culturele centrum van New England van gemaakt. De stad is compact en dat maakt het makkelijk rond te wandelen en de historische en culturele rijkdom te ontdekken. Tijdens de Walking Tour Boston History & Highlights volgt u de Freedom Trail, de historische wandelroute van Boston: u ziet onder het Old State House, Faneuil Hall en het gezellige Quincy Market. Houdt u van films? Boek dan de Walking Tour Boston TV & Movie Sites.

Dag
10

Boston – Amsterdam

Vandaag levert u de auto in op de luchthaven van Boston en vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag
11

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany