Ultima Plus (NZ)

  • Lengte 7.20 meter
  • Airco
  • Cruise control
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Toilet
  • Douche
vanaf € flex,- per dag

In het kort

De prijzen in de prijsbijlagen zijn geldig voor 1 jaar (april-maart)
Maui biedt korting voor huren langer dan 21 dagen. Tevens zijn er regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking
Uitermate geschikt voor een gezin met 1 kind
Achteruitrijcamera, kluisje, draaibare voorstoelen
Download voor vertrek de THL Roadtrip App. Hierin vindt u handige tips ter voorbereiding op uw camperhuur, wat u kunt verwachten bij het ophalen, uitgebreide video’s over het gebruik van de camper en hoe de camper gereed te maken voor inlevering. De app toont onder andere dichtstbijzijnde campings, benzinestations, gratis wifi spots, verkeerswaarschuwingen, supermarkten en afvalstations. Eigenlijk alles wat u nodig heeft als u onderweg bent
Boek een exclusief verblijf op een wijngaard

 

MAUI

MAUI behoort samen met Apollo, Cheapa, Britz en Mighty tot de THL groep en is een absolute specialist als het gaat om camperhuur in Australië en Nieuw-Zeeland. De maatschappij staat bekend om haar persoonlijke service en de kwalitatief uitstekende campers. U reist dan ook altijd met de nieuwste modellen, die maximaal 2,5 jaar oud zijn. De campers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een luxe inrichting. De verhuurstations bevinden zich in de belangrijkste steden in Australië en Nieuw-Zeeland.

 

Verhuurstations

MAUI heeft totaal 10 verhuurstations in Australië: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney en 3 verhuurstations in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch en Queenstown.

 

Ferry Nieuw-Zeeland

Bij camperhuren die zowel het Noorder- als Zuidereiland aandoen, dient de camper meegenomen te worden op de ferry tussen Wellington en Picton.

 

Interieur campers

Alle MAUI campers hebben een automatische versnelling, warm/koud water, radio, cd- en dvd speler, LCD scherm, magnetron, koelkast en 12/240 Volt stroomvoorziening. Alle campers beschikken over airco, echter in Nieuw-Zeeland alleen in het bestuurdersgedeelte. Voor gebruik van magnetron dient de camper op 240V te zijn aangesloten. Dekbed, laken, kussen met hoes en handdoek zijn inbegrepen. Een babyzitje is geschikt voor kinderen tot 4 jaar en een kinderzitje van 4 t/m 7 jaar.

 

Ultima Plus

Deze camper is uitermate geschikt voor een gezin met 1 kind. De zitplaats voor het kind is direct achter de bestuurdersstoel en hier kan een baby- of kinderzitje geplaatst worden. De camper is compleet ingericht met keuken en badkamer. Later in de avond kunt u in de camper relaxen bij een goede film. Tweepersoonsbed van 1.91 bij 1.78m en een eenpersoonsbed van 1.75 bij 0.66m. Binnenhoogte 1.90m. De genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken.

 

Bekijk overzicht Maui campers Nieuw-Zeeland: Vlootoverzicht Maui Nieuw-Zeeland

 

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany