Euro Deluxe (NZ)

  • Lengte 7.50-7.70 meter
  • Airco
  • Cruise control
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Toilet
  • Douche
vanaf € flex,- per dag

In het kort

De prijzen in de prijsbijlagen zijn geldig voor 1 jaar (april-maart)
Apollo biedt korting voor huren langer dan 21 dagen. Tevens zijn er regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking
Drie 2-persoonsbedden en twee eettafels
Download voor vertrek de THL Roadtrip App. Hierin vindt u handige tips ter voorbereiding op uw camperhuur, wat u kunt verwachten bij het ophalen, uitgebreide video’s over het gebruik van de camper en hoe de camper gereed te maken voor inlevering. De app toont onder andere dichtstbijzijnde campings, benzinestations, gratis wifi spots, verkeerswaarschuwingen, supermarkten en afvalstations. Eigenlijk alles wat u nodig heeft als u onderweg bent

Apollo

Apollo biedt in Australië en Nieuw-Zeeland een uitgebreid aanbod aan campers met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. U heeft de keuze uit ruime campers geschikt voor het hele gezin, een stoere 4WD camper waarmee u in Australië over onverharde wegen kunt rijden en kleinere campers ideaal voor twee personen. Apollo campers zijn maximaal 5 jaar oud.

 

Flex tarieven

Apollo werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper.

 

Verhuurstations

Apollo heeft in Australië verhuurstations in Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney en drie verhuurstations in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch en Queenstown.


Ferry Nieuw-Zeeland

Bij camperhuren die zowel het Noorder- als Zuidereiland aandoen, dient de camper meegenomen te worden op de ferry tussen Wellington en Picton.


Interieur campers

Alle Apollo campers hebben radio met cd-speler, koelkast, 12/240 Volt stroomvoorziening en een magnetron. De 4WD campers hebben geen magnetron. De campers beschikken over airco, echter in Nieuw-Zeeland alleen in het bestuurdersgedeelte. Voor gebruik van magnetron dient de camper op 240V te zijn aangesloten. Dekbed, laken, kussen met hoes en handdoek zijn inbegrepen. Een babyzitje is voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en een kinderzitje van 4 t/m 7 jaar.

 

Euro Deluxe

Camper voor maximaal zes personen. De camper heeft twee eettafels. Het woongedeelte is vanuit de bestuurderscabine te bereiken. Tevens heeft de camper een dvd-speler en flatscreen en achteruitrijcamera. Er kunnen maximaal 2 babyzitjes of 2 kinderzitjes geplaatst worden. Drie tweepersoonsbedden: 2.10 bij 1.45m boven de bestuurderscabine, 1.84 bij 1.15m in het midden en 2.10 bij 1.40m achterin de camper. Binnenhoogte is 2.10-2.15m. De genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken.

 

Bekijk overzicht Apollo campers Nieuw-Zeeland: Vlootoverzicht Apollo Nieuw-Zeeland

 

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany