Deuce (NZ)

  • Lengte 7.10-7.20 meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Toilet
  • Douche
vanaf € flex,- per dag

In het kort

De prijzen in de prijsbijlagen zijn geldig voor 1 jaar (april-maart)
Mighty biedt korting voor huren langer dan 21 dagen. Tevens zijn er regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking
Ruime camper voor twee personen
Download voor vertrek de THL Roadtrip App. Hierin vindt u handige tips ter voorbereiding op uw camperhuur, wat u kunt verwachten bij het ophalen, uitgebreide video’s over het gebruik van de camper en hoe de camper gereed te maken voor inlevering. De app toont onder andere dichtstbijzijnde campings, benzinestations, gratis wifi spots, verkeerswaarschuwingen, supermarkten en afvalstations. Eigenlijk alles wat u nodig heeft als u onderweg bent

 

Mighty

Mighty is dé voordelige camperverhuurmaatschappij in Australië en Nieuw-Zeeland en maakt deel uit van de THL groep waartoe ook de gerenommeerde merken Maui, Britz, Apollo en Cheapa behoren. Mighty biedt voordelige campers, zowel kleine als grote types, die beschikken over diverse moderne en praktische details. Voor een aantal campers is de minimum leeftijd voor huurders 18 jaar. Het eenvoudige online check-in systeem zorgt ervoor dat u ter plaatse snel met uw camper op weg kunt. Mighty campers zijn minimaal 5 jaar oud.

 

Flex tarieven

Mighty werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper.

 

Verhuurstations

Mighty heeft totaal 9 verhuurstations in Australië: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Cairns, Darwin, Melbourne, Hobart, Perth en Sydney en 3 verhuurstations in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch en Queenstown.

 

Ferry Nieuw-Zeeland

Bij camperhuren die zowel het Noorder- als Zuidereiland aandoen, dient de camper meegenomen te worden op de ferry tussen Wellington en Picton.

 

Interieur campers

Alle Mighty campers zijn voorzien van een radio/cd, magnetron en koelkast. De campers beschikken over airco, echter in Nieuw-Zeeland alleen in het bestuurdersgedeelte. Voor gebruik van magnetron dient de camper op 240V te zijn aangesloten. Dekbed, laken, kussen met hoes en handdoek zijn inbegrepen. Een babyzitje is geschikt voor kinderen tot 4 jaar en een kinderzitje van 4 t/m 7 jaar.

 

Deuce

Ruime camper voor twee volwassenen. Inclusief douche en toilet en volledige keuken. Het tweepersoonsbed is 1.90 bij 1.70m. Het plaatsen van een kinderzitje is niet mogelijk. Binnenhoogte is 1.90m.

 

Bekijk overzicht Mighty campers Nieuw-Zeeland: Vlootoverzicht Mighty Nieuw-Zeeland

 

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany