vanaf € 167,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

U kunt Walt Disney World Resort Tickets uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma
De betalings- en annuleringsvoorwaarden van Walt Disney World Resort Tickets wijken af van onze voorwaarden en zijn op aanvraag verkrijgbaar

Walt Disney World Resort Tickets

Een bezoek aan Orlando is pas compleet wanneer u een bezoek heeft gebracht aan Walt Disney World Resort. Wij bieden speciale één- en  meerdaagse parkpassen zodat u ter plaatse niet in de rij hoeft te staan. Er zijn passen vanaf één tot en met tien dagen, met diverse extra mogelijkheden. De passen geven u toegang tot één of meer van onderstaande attractieparken:

Disney’s Magic Kingdom Park, waar sprookjes en legendes tot leven komen

Disney’s Hollywood Studios, neem een kijkje achter de schermen, beleef filmbeelden als nooit tevoren! 

Disney’s Epcot, maak een wereldreis en breng tegelijkertijd een bezoek aan de toekomst!

Disney’s Animal Kingdom Theme Park, ga op avontuur te midden van bijzondere dieren!

 

Tevens kunt u met de zogenaamde Plus Tickets toegang krijgen tot o.a. de volgende attracties:

Disney’s Blizzard Beach Water Park
Disney’s Typhoon Lagoon Water Park
Disney’s Oak Trail Golf Course

 

Advies op maat

Maak optimaal gebruik van uw Disney tickets en van uw tijd in de parken! De afstanden tussen de vier Disney parken zijn groot. Denk bij een Park Hopper ticket aan de tijd die u (én uw reisgezelschap) nodig hebt om de verschillende parken te bereiken. Overweeg daarom tickets waarbij u één park per dag bezoekt en de hele dag van de Disney magie voor een lagere prijs geniet, oftewel Base Tickets.

Kiest u ervoor om in een Disney hotel te verblijven en wenst u een Plus Ticket, om de zogenaamde Plus visits (aan de verschillende Disney’s Water Parks of andere Disney hoogtepunten) te kunnen ervaren? Uw Disney ticket inclusief eventuele Plus visits is dan geldig gedurende uw gehele verblijf in het Disney hotel! U hoeft uw ticket en de Plus visits niet op aaneengesloten dagen te gebruiken. Heeft u weinig tijd? Tijdens een vierdaags verblijf in een Disney hotel in combinatie met een scherper geprijsde, vierdaagse Base Ticket kunt u bijvoorbeeld van alle parken genieten zonder de Park Hopper toeslag. Verblijft u langer, bijvoorbeeld zes dagen in een Disney hotel, dan kan een driedaagse Park Hopper Plus ticket uitkomst bieden: u brengt drie (naar wens wel of niet opeenvolgende) dagen in de Disney parken door. Op de drie resterende dagen heeft u alle tijd om ook de magie van de drie inbegrepen Plus bezoeken te beleven. Dan biedt de Park Hopper toeslag u meerwaarde tijdens uw verblijf. Het aantal inbegrepen Plus visits is gelijk aan de duur (in dagen) van uw Disney tickets. Wij geven u graag advies.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany