Jeep Wrangler

  • Airco
  • Cruise control
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
vanaf € 45,- per dag

Alamo

Alamo biedt u kwaliteit tegen een scherpe prijs binnen een uitgebreid netwerk van verhuurstations in de USA en Canada. De gevarieerde vloot bestaat voor 90% uit Amerikaanse merken voor het ultieme vakantiegevoel. Om uw reis nog aangenamer te maken kunt u op de meeste locaties een navigatiesysteem huren. Het Gold tarief, met veelal alle belastingen en verzekeringen inbegrepen, staat garant voor een ontspannen vakantie!

 

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler of vergelijkbaar. De auto’s zijn ingedeeld in categorieën. U boekt dus een categorie en niet een specifiek automerk en/of model. Dit autotype is alleen beschikbaar in Hawaii.


Uitrusting auto’s

Alle Alamo auto’s in de USA zijn uitgerust met centrale deurvergrendeling, dubbele airbags, stuurbekrachtiging, elektrische spiegels, elektrische ramen, kantelbaar stuur, ABS en radio/cd-speler. Cruise control is aanwezig vanaf de categorie Fullsize.


Tarief

De ophaaldatum en -locatie is bepalend voor het tarief van de gehele huur.

 

Bekijk overzicht Alamo auto’s USA: Vlootoverzicht Alamo USA

 

vanaf € 45,- per dag

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany