Britz Hitop (AU)

  • Lengte 5.50-6.10 meter
  • Airco
  • Cruise control
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
vanaf € flex,- per dag

In het kort

De prijzen in de prijsbijlagen zijn geldig voor 1 jaar (april-maart)
Britz biedt korting voor huren langer dan 21 dagen. Tevens zijn er regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking
Compacte camper
Download voor vertrek de THL Roadtrip App. Hierin vindt u handige tips ter voorbereiding op uw camperhuur, wat u kunt verwachten bij het ophalen, uitgebreide video’s over het gebruik van de camper en hoe de camper gereed te maken voor inlevering. De app toont onder andere dichtstbijzijnde campings, benzinestations, gratis wifi spots, verkeerswaarschuwingen, supermarkten en afvalstations. Eigenlijk alles wat u nodig heeft als u onderweg bent

Britz

Britz behoort samen met Apollo, Cheapa, Maui en Mighty tot de THL groep en beschikt over diverse campertypes in Australië en Nieuw-Zeeland. Zo biedt deze maatschappij onder andere de compacte Hitop, de familiecamper Voyager en de ruime Trailblazer, ideaal voor koppels. Bent u in voor avontuur, dan zijn ook 4WD campers te huur. De campers zijn maximaal vier jaar oud. Per 1 april 2024 zijn de campers maximaal 2,5 jaar oud.

 

Flex tarieven

Britz werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper.

 

Verhuurstations

Britz heeft totaal 10 verhuurstations in Australië: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney en 3 verhuurstations in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch en Queenstown.

 

Interieur campers

Alle Britz campers hebben een radio/cd, magnetron en koelkast. De 4WD campers hebben geen magnetron. De campers beschikken over airco in het bestuurdersgedeelte. Voor gebruik van magnetron dient de camper op 240V te zijn aangesloten. Dekbed, laken, kussen met hoes en handdoek zijn inbegrepen. Een babyzitje is geschikt voor kinderen tot 4 jaar en een kinderzitje van 4 t/m 7 jaar.

 

Hitop

Compacte camper voor twee volwassenen. Inclusief een magnetron, koelkast en kookstel. Geen toilet/douche. Er is geen airco in het woongedeelte. Tweepersoonsbed van 1.76 bij 1.20m. Binnenhoogte is 1.95m. De genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken.

 

Bekijk overzicht Britz campers Australië: Vlootoverzicht Britz Australië

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany