BESTEMMINGEN

Een review uit Vietnam

Naar Vietnam met kinderen

Familie Stuiver over een reis in Vietnam op 12 maart 2012

Beste NBBS, Graag willen bij onze reis die we via jullie mochten beleven ‘wereldkundig’ maken. We laten graag even kort aan geïnteresseerden weten hoe fantastisch Vietnam is. Ook voor een gezin met kinderen. Wij reisden met kinderen tussen de 7 en 14 jaar en voor ieder van ons was het een fantastische beleving.

Van Noord naar Zuid

We hebben de 17-daagse reis geboekt van Noord naar Zuid. We zijn gestart in Hanoi en vlogen terug vanaf Saigon (Ho Chi Min City). Belangrijk voor ons was een programma waarbij we intensief het land konden meemaken en ook momenten van pure ontspanning. Vooraf is het goed om te melden dat de organisatie absoluut vlekkeloos is verlopen. Op alle bestemmmigen zijn we keurig en op tijd opgehaald en rondgereden (met prima chauffeurs en gidsen). De Vietnamezen lijken op het eerste gezicht wat stug, maar zijn zeer zeker vriendelijke en behulpzame mensen. Alles gaat prima in het Engels en soms mag je je oren spitsen omdat ze een stevig accent hebben.  

Van Hanoi naar Halong Bay en Saigon

Een ruwe schets van ons reis: we begonnen in Hanoi. Boeiende stad met gids bezocht, maar ook leuk voor de kids door de riksja tocht en de bijzondere ervaringen van alles in de stad. Een dag en nacht Halong bay; prachtig en leuk om daar te varen. Slapen op een klassieke Junk, prachtige grotten en lagoons gezien. Uniek! Na Hanoi zijn we vertrokken naar Hoi Ann, gevolg door Natrang, Phan Thiet en Saigon. 

Phan Thiet

In Phan Thiet hebben we drie dagen geluierd, gezommen en genoten van alle luxe van het hotel aan het strand. Ze kwamen zelfs langs om je bril te poetsen! Op weg naar Saigon hebben we de Cu Chi tunnels bezocht. Schokkend om te zien hoe hier oorlog is gevoerd. Maar ook interessant. We waren allemaal zeer gegrepen (jong en oud) door deze recente geschiedenis.

Mekong Delta

Vanaf Saigon zijn we ook een dag naar de Mekong Delta gegaan. Gevaren en gefietst door het authentieke Vietnam. Echter kun je het niet ervaren. Alle plaatsen die we hebben bezocht waren allemaal even bijzonder, mooi en plezierig. We hebben veel geleerd van het land dankzij de kennis van de gidsen, en heel veel mooie plaatsen aangedaan en mensen ontmoet. Voor als het nog een vraag is..…. vluchtduur en eten was voor iedereen prima. Groeten, Familie Stuiver

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany