BESTEMMINGEN

Abu Dhabi (2)
Argentinië (2)
Aruba (1)
Australië (7)
Bahama's (1)
Bali (3)
Barbados (1)
Bolivia (1)
Bonaire (2)
Botswana (2)
Cambodja (1)
Canada (9)
Chili (3)
China (1)
Colombia (1)
Costa Rica (3)
Cuba (5)
Dubai (1)
Ecuador (1)
Florida (4)
Hawaii (1)
India (1)
Indonesië (3)
Japan (2)
Malediven (2)
Maleisië (2)
Namibië (3)
Nieuw-Zeeland (3)
Oman (1)
Peru (3)
Rwanda (2)
Seychellen (1)
Sri Lanka (3)
St. Lucia (1)
Suriname (2)
Taiwan (1)
Tanzania & Zanzibar (1)
Thailand (2)
USA (7)
Vietnam (1)
Zuid-Afrika (3)
Een review uit Malediven

Droomvakantie Malediven

Corinne Braanker over een reis in Malediven op 6 juli 2017

Op 18 maart 2017 vertrokken mijn man en ik met mijn zusje en zwager naar de Malediven voor een relax vakantie. Mijn droom om ooit in een huisje boven het water te verblijven zou hiermee uitkomen.

Vliegen vanaf Düsseldorf

Vanaf Düsseldorf vlogen we rechtstreeks naar Malé International Airport alwaar we hartelijk ontvangen werden door de lokale reisleiding. Omdat we niet veel overstaptijd hadden werden we door hem persoonlijk begeleid naar de juiste terminal zodat we snel konden inchecken voor de binnenlandse vlucht van 45 minuten en aansluitend de transfer met speedboot naar Sun Island Resort.

Huisje boven het water

We werden bij het resort met alle egards ontvangen en nadat de gebruikelijke formaliteiten waren afgehandeld konden we met een golfkarretje naar onze water-bungalow. Om je heen kijkend waan je je in het paradijs. Het prachtige strand, de palmbomen, de bloemen en natuurlijk het blauwe water. De water-bungalow was mooi ingericht, van alle gemakken voorzien en werd 2x per dag schoongemaakt. Dat je via een trapje vanaf je eigen terras zo het azuurblauwe water in kan om te gaan snorkelen geeft een enorm gevoel van luxe en de onderwaterwereld is prachtig. Fel gekleurde vissen, roggen, octopussen, schildpadden etc., het is fantastisch om te bekijken.

All Inclusive

Wij hadden gekozen voor een verblijf op basis van all inclusive. Bij aankomst in het restaurant kregen wij, voor ons gehele verblijf op het resort, een eigen tafel en een vaste ober aangewezen. Je voelt je dan als gast wel heel speciaal. Het eten was van hoge kwaliteit en ook het personeel is erg aardig. Op het resort kan je heerlijk rondwandelen en de prachtige flora en fauna bekijken. Er is een kruidentuin waar het personeel vol trots vertelt hoe zij daar werken en ze laten je de verse kruiden ruiken/proeven.

Sprookjesachtig

Voor ons was dit echt een droomvakantie. De omgeving is sprookjesachtig en zeer de moeite waard om naar toe te gaan.

         

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.