Reizen van nu. Sinds 1927

Bent u op zoek naar een individuele reis met een grote mate van vrijheid? Dan bent u aan het goede adres. NBBS Reizen biedt verre reizen op maat. Van individuele rondreizen en strandvakanties tot en met ‘bouwstenen’ waarmee u zelf uw reis kunt samenstellen. U overnacht in een comfortabel hotel, een leuke B&B of een karakteristieke lodge. Wilt u meer luxe? Bij onze rondreizen kunt u kiezen uit twee of drie hotelcategorieën.

Kent u NBBS Reizen nog uit uw studententijd? Dan bent u zeker niet de enige. Het voormalige ‘Nederlands Bureau voor Buitenlandse Studentenbetrekkingen’ is sinds 2001 onderdeel van Travel Trend B.V. En daarmee heeft NBBS Reizen een uitstekend moederbedijf! Travel Trend bestaat sinds 1978 en is gespecialiseerd in verre reizen op maat. Op de Vakantiebeurs heeft Travel Trend diverse opeenvolgende jaren de prestigieuze titel Beste Specialist Reisaanbieder in ontvangst mogen nemen. Als NBBS reiziger profiteert u van de kennis en ervaring van het moederbedrijf. De reizen zijn namelijk exact hetzelfde. Het enige verschil is dat Travel Trend reizen bij de ANVR reisbureaus worden geboekt en NBBS Reizen rechtstreeks bij ons.

NBBS Reizen is met u meegegroeid

Sinds 1927 is er veel veranderd. De voormalige studentenreisorganisatie is als het ware met u meegegroeid. U bent zelf namelijk ook al lang geen student meer. De NBBS-reiziger is veelal tweeverdiener. Soms reist u met kinderen. Of uw kinderen zijn het huis alweer uit en u trekt er lekker samen op uit. Tijdens uw vakantie wenst u nu meer comfort. Maar u maakt nog steeds graag bijzondere reizen, die bij voorkeur wat afwijken van de gebaande paden.

Wat sinds 2001 niet veranderd is, is onze passie voor reizen. Onze medewerkers zijn zelf enthousiaste en frequente reizigers. Uit eigen ervaring én met kennis van de bestemmingen geven zij advies op maat. Uw offerte wordt dan ook uitgewerkt door een vaste contactpersoon, die ervaring heeft met uw reisbestemming.

Op onze website vindt u informatie over onze reizen en prijzen, met bij elke reis een handige link naar een aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte. Heeft u zelf een reis bedacht? Leg uw plannen aan ons voor! Voor een reis op maat werken wij graag een voorstel uit, dat past binnen uw budget. U kunt uw reiswensen hier invullen. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op.

Natasja Eshuis

Directeur

natasja.eshuis@nbbs.nl

 

Op de hoogte blijven van ons aanbod?

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text

Martine Caarels

Reisspecialist NBBS Reizen

Martine Caarels

Bij NBBS: 25 jaar

Reiservaring: USA-West, USA-Oost (New England), Florida, New York, Canada-West, Canada-Oost, Australië, Zuid-Afrika, Namibië, Tanzania, Cuba, Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten, Barbados, St. Lucia, Jamaica, Brazilië, Ecuador, Bolivia, Indonesië, Singapore.

Persoonlijk: Het mooiste van werken in de reiswereld is, dat ik van mijn hobby, mijn werk heb kunnen maken. Ik werk dan ook al vele jaren met veel plezier in deze branche. Het samenstellen van reizen-op-maat, volledig aangepast naar de wensen van de klant, is mijn specialiteit. Ik reis met mijn kinderen vaak naar de USA. Dat is de ene keer een ontspannen zonvakantie in een villa in Florida en de volgende keer een rondreis per camper of huurauto. Ik geef u graag advies op basis van mijn eigen reiservaringen.

Specialisatie: USA, Canada, Australië, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika.

Remona Bek

Reisspecialist NBBS Reizen

Remona Bek

Bij NBBS: 15 jaar

Reiservaring: Australië, Canada-Oost (Nova Scotia), China, Maleisië, Bali, Vietnam, Cambodja, Cuba, Mexico, Barbados, Kenia, Namibië.

Persoonlijk: Ik heb zelf een passie voor het maken van verre reizen. Rondtrekken door een land en daardoor mensen ontmoeten en een andere cultuur leren kennen maakt het altijd weer een bijzondere ervaring. In mijn werk bij NBBS Reizen vind ik het een uitdaging om mensen enthousiast te maken om een verre bestemming te gaan ontdekken. Graag help ik ze hierbij om een mooie route uit te stippelen die goed op hun wensen aansluit.

Specialisatie: Azië en Australië.

Rosina Stolk

Reisspecialist NBBS Reizen

Rosina Stolk

Bij NBBS: 11 jaar

Reiservaring: Zuid-Afrika, USA-West, USA-Oost, New York, Florida, Canada-West (inclusief bear watching in de Knight Inlet Lodge), China, Thailand, Cuba, Curaçao, Mexico, Costa Rica, Dubai, Abu Dhabi en Nieuw-Zeeland.

Persoonlijk: Als kind was ik al gefascineerd door andere culturen en landen. Uren kon ik door de reisboeken bladeren. Dat doe ik sinds mijn studie eigenlijk nog steeds. Bij NBBS Reizen kan ik me nu dagelijks in andere landen en culturen verdiepen. Leuk!

Specialisatie: Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, China, USA, Canada, Costa Rica.

Sandra Nuis

Reisspecialist NBBS Reizen

Sandra Nuis

Bij NBBS: 8 jaar

Reiservaring: Thailand, Sri Lanka, Myanmar, Laos, Abu Dhabi, Oost-Amerika, West-Canada, Cuba, Curaçao, St. Maarten, Saba, St. Eustatius en diverse andere eilanden in de Caribbean.

Persoonlijk: Op mijn zeventiende kon ik toerisme als extra opleiding doen. Nadat ik stage had gelopen bij een reisbureau, was ik meteen verkocht! Het is geweldig om van andere landen de cultuur, gewoonten en de mensen te leren kennen. In de ruim veertien jaar die ik inmiddels in deze branche werk, heb ik heel veel geleerd. Ook over de landen waar ik (nog) niet geweest ben. Ik lees heel veel, kijk veel reisprogramma’s en zorg er voor dat ik altijd up to date ben over de reisbranche. NBBS Reizen is een geweldig bedrijf om voor te werken. Naast het leuke produkt dat verkocht wordt, is het altijd uitdaging om de wensen van de klant te vertalen naar een perfecte reis. Om dat te kunnen doen is het belangrijk goed te luisteren naar de klant, zodat we samen tot een goed eindresultaat kunnen komen.

Specialisatie: USA , Canada, Azië en Caribbean.

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany