VW Polo TSI

  • Airco
  • Radio met cd-speler
vanaf € 46,- per dag

AVIS

Het gerenommeerde autoverhuurbedrijf Avis beschikt over een uitgebreid netwerk van verhuurstations in Zuidelijk Afrika. Avis biedt een ruime keuze aan uitstekende huurauto’s. Bovendien biedt Avis op alle locaties in Zuid-Afrika, Namibië en Botswana de mogelijkheid een navigatiesysteem te huren.

 

Verzekering

In de huurprijs is een PREMIUM-verzekering opgenomen, die bij een ongeval schadeloosstelling biedt bij schade aan eigendommen van derden en aan de huurauto. U heeft geen eigen risico en schade aan banden en voorruit is gedekt. Schade veroorzaakt door water, schade aan wieldoppen, velgen, aan de onderkant van het voertuig en aan persoonlijke eigendommen is niet gedekt.

 

Uitrusting auto’s

Alle auto's zijn uitgerust met airco, radio/cd, stuurbekrachtiging en airbags.

 

GPS

Het is mogelijk ter plaatse een GPS te huren. Speciaal voor noodgevallen heeft Avis een telefoonnummer ter beschikking, dat 24 uur per dag bereikbaar is.

 

Bekijk overzicht Avis auto's Botswana: Vlootoverzicht Avis Botswana

 

 

vanaf € 46,- per dag

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany