Voyager (NZ)

  • Lengte 5.38 meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
vanaf € flex,- per dag

In het kort

Britz biedt 5% korting voor huren langer dan 21 dagen. Tevens zijn er regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking
Twee tweepersoonsbedden
Praktisch ingericht
Ingebouwde media unit met o.a. een radio, Bluetooth, GPS navigatie, WiFi hotspot, telematics systeem en informatie over het gebruik van de camper, kampeerplaatsen, activiteiten en tankstations

Britz

Britz behoort samen met Maui en Mighty tot de THL groep en beschikt over het meest uitgebreide aanbod aan campertypes in Australië en Nieuw-Zeeland. Zo biedt deze maatschappij o.a. de compacte Hitop, de familiecamper Frontier en de ruime Venturer, ideaal voor koppels. Bent u in voor avontuur, dan is in Australië ook een 4WD camper te huur. Britz verhuurt in Nieuw-Zeeland mountainbikes en hybride bikes bij de camper. De campers zijn maximaal vijf jaar oud.

 

Flex tarieven

Britz werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper.

 

Verhuurstations

Britz heeft totaal 10 verhuurstations in Australië: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney en 3 verhuurstations in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch en Queenstown.

 

Interieur campers

Alle Britz campers hebben een radio/cd, magnetron en koelkast. De campers beschikken over airco, echter in Nieuw-Zeeland alleen in het bestuurdersgedeelte. Voor gebruik van magnetron en airco/verwarming achter dient de camper op 240V te zijn aangesloten. Dekbed, laken, kussen met hoes en handdoek zijn inbegrepen. Een babyzitje is geschikt voor kinderen tot 4 jaar en een kinderzitje van 4 t/m 7 jaar.

 

Voyager

Prima camper voor een gezin met twee kinderen. Er zijn twee 2-persoonsbedden: het bed boven de bestuurderscabine is tot maximaal 200 kilo. De Voyager biedt voldoende ruimte en is praktisch ingericht. Er is zowel in Australië als Nieuw-Zeeland geen airco in het woongedeelte. In Nieuw-Zeeland heeft de Voyager draagbaar toilet en er is een kluisje en achteruitrijcamera. Er zijn twee baby- of kinderzitjes te plaatsen. Tweepersoonsbed van 2.00 bij 1.20m en een tweepersoonsbed (top bunk) van 2.00 bij 1.37m. Binnenhoogte is 2.10m. De genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken.

 

Bekijk overzicht Britz campers Nieuw-Zeeland: Vlootoverzicht Britz Nieuw-Zeeland

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany