Venturer Plus (AU)

  • Lengte 7.00 meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Toilet
  • Douche
vanaf € flex,- per dag

In het kort

Deze camper is vanaf 1 april 2024 niet meer te huur
De prijzen in de prijsbijlagen zijn geldig voor 1 jaar (april-maart)
Britz biedt korting voor huren langer dan 21 dagen. Tevens zijn er regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking
Ideaal voor twee volwassenen en een kind
Download voor vertrek de THL Roadtrip App. Hierin vindt u handige tips ter voorbereiding op uw camperhuur, wat u kunt verwachten bij het ophalen, uitgebreide video’s over het gebruik van de camper en hoe de camper gereed te maken voor inlevering. De app toont uw GPS-locatie en onder andere dichtstbijzijnde campings, benzinestations, gratis wifi spots, verkeerswaarschuwingen, supermarkten en afvalstations. Eigenlijk alles wat u nodig heeft als u onderweg bent

Britz

Britz behoort samen met Maui en Mighty tot de THL groep en beschikt over het meest uitgebreide aanbod aan campertypes in Australië en Nieuw-Zeeland. Zo biedt deze maatschappij o.a. de compacte Hitop, de familiecamper Frontier en de ruime Venturer, ideaal voor koppels. Bent u in voor avontuur, dan is in Australië ook een 4WD camper te huur. De campers zijn maximaal vier jaar oud.

 

Flex tarieven

Britz werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper.

 

Verhuurstations

Britz heeft totaal 10 verhuurstations in Australië: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney en 3 verhuurstations in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch en Queenstown.

 

Interieur campers

Alle Britz campers hebben een radio/cd, magnetron en koelkast. De 4WD campers hebben geen magnetron. De campers beschikken over airco, echter in Nieuw-Zeeland alleen in het bestuurdersgedeelte. Voor gebruik van magnetron en airco/verwarming achter dient de camper op 240V te zijn aangesloten. Dekbed, laken, kussen met hoes en handdoek zijn inbegrepen. Een babyzitje is geschikt voor kinderen tot 4 jaar en een kinderzitje van 4 t/m 7 jaar.

 

Venturer Plus

Een ideale camper voor 2 volwassenen en een kind. Het is mogelijk een baby- of kinderzitje te plaatsen. Inclusief een toilet, douche, keukentje, kluisje, draaibare voorstoelen. De camper heeft een dvd-speler met flatscreen. Met de automatische versnelling is het eenvoudig rijden. Tweepersoonsbed van 1.91 bij 1.78m, ook op te maken als twee eenpersoonsbedden van ieder 1.91 bij 0.60m en er is een eenpersoonsbed voor in de camper van 1.75 bij 0.66m. Binnenhoogte is 1.90m. De genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken.

 

Bekijk overzicht Britz campers Australië: Vlootoverzicht Britz Australië

 

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany