US Tourer

  • Lengte 6.10 (20ft) meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Toilet
  • Douche
vanaf € flex,- per dag

In het kort

Extra korting: Apollo heeft regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking

Apollo

Apollo is sinds enkele jaren actief in de USA en is van oorsprong een grote Australische verhuurder. Apollo staat voor campers met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De campers zijn maximaal twee jaar jong en luxe uitgerust met een achteruitkijkcamera. Boek op tijd en profiteer van het voordeel van de flex tarieven!

 

Flex tarieven

Apollo werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper. Flextarieven op aanvraag.

 

Verhuurstations USA

Anchorage, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Newark (in de staat New Jersey nabij New York City), Miami, Orlando, San Francisco en Seattle.
De US Tourer is alleen beschikbaar op de verhuurstations Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Seattle.

 

Interieur campers

Alle Apollo campers in de USA zijn uitgerust met automatische versnelling, stuurbekrachtiging, cruise control, achteruitrijcamera, radio, 2- of 3-pits kookstel, magnetron, koelkast met vriesgedeelte, boiler, chemisch toilet, douche, generator optie, volledige airconditioning en LCD tv met dvd-speler.

 

US Tourer

De US Tourer is het instapmodel van Apollo en is geschikt voor 2 volwassenen en heeft een radio-/cd-speler. Er is een douche en toilet. Bed: 180x150. Alle genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken. De eventuele luifel kan niet worden gebruikt. Het is niet mogelijk om autostoeltjes of kinderzitverhogers te bevestigen in de US Tourer en in de Elite Traveller. De US Tourer is alleen beschikbaar op de verhuurstations Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en Seattle.

 

Bekijk overzicht Apollo campers: Vlootoverzicht Apollo USA

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.