Intermediate 4×4 – Toyota RAV-4 GXL

  • Airco
  • Cruise control
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
vanaf € 39,- per dag

In het kort

VOORDELIGE TARIEVEN: Indien u de huurauto ophaalt in Christchurch, Dunedin of Queenstown en inlevert in Auckland, profiteert u van voordelige tarieven. U vindt ze in de prijzenbijlage onder GO NORTH aanbieding. Te combineren met onderstaande ferry overtocht aanbieding. Boekingscode: GONORTH
GRATIS FERRY: Voor reizen in de periode 1 april 2022-31 maart 2023 geldt een gratis ferry overtocht Picton-Wellington voor de huurauto indien de ferry overtocht voor de inzittenden eveneens bij GO Rentals geboekt wordt. Geldig indien u de huurauto ophaalt in Christchurch, Dunedin of Queenstown en inlevert in Auckland. Prijs ferry overtocht voor personen, zie de voorwaarden

GO Rentals

GO Rentals is een van de snelst groeiende autoverhuurmaatschappijen in Nieuw-Zeeland. GO Rentals biedt autotypes met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zoals compacte en ruime 2WD auto’s, stoere 4WD’s tot ruime minivans ideaal voor gezinnen. GO Rentals beschikt over een aantal verhuurlocaties verspreid over het Noorder- en Zuidereiland. Bij autohuren die zowel het Noorder- als Zuidereiland aandoen, dient de auto meegenomen te worden op de ferry tussen Wellington en Picton.

 

GO All Inclusive 

Indien gewenst is het mogelijk vooraf in Nederland een GO All Inclusive pakket af te sluiten. Dit pakket is inclusief een GO Peace of Mind-verzekering zonder eigen risico (inclusief dekking voor schade aan banden en voorruit), GPS, transferkosten luchthaven-luchthavenverhuurstation en indien gewenst baby- of kinderstoeltje, sneeuwkettingen en ski rek (op beperkt aantal autotypes mogelijk). De toeslag vindt u bij de voorwaarden.

 

Verhuurstations

GO Rentals beschikt over de volgende verhuurlocaties: Auckland Airport en Auckland Downtown, Wellington Airport, Queenstown Airport, Dunedin Airport en Christchurch Airport.

 

Uitrusting auto’s

Alle auto's zijn uitgerust met airbags, stuurbekrachtiging, radio/cd-speler en een automatische versnelling.

 

Bekijk overzicht GO Rentals auto's Nieuw-Zeeland: Vlootoverzicht GO Rentals Nieuw-Zeeland

 

 

vanaf € 39,- per dag

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany