Eclipse

  • Lengte 8.50-9.40 (28-31ft) meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Toilet
  • Douche
vanaf € flex,- per dag

In het kort

VROEGBOEKKORTING: Profiteer van zeer aantrekkelijke vroegboekkortingen voor zomer 2021!
Extra korting: Apollo heeft regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking

Apollo

Apollo is sinds enkele jaren actief in de USA en is van oorsprong een grote Australische verhuurder. Apollo staat voor campers met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De campers zijn maximaal drie jaar jong en luxe uitgerust met een achteruitkijkcamera. Boek op tijd en profiteer van het voordeel van de flex tarieven!

 

Flex tarieven

Apollo werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper. Flextarieven op aanvraag.

 

Verhuurstations USA

Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

 

Interieur campers

Alle Apollo campers in de USA zijn uitgerust met automatische versnelling, stuurbekrachtiging, cruise control, achteruitrijcamera, radio, 2- of 3-pits kookstel, magnetron, koelkast met vriesgedeelte, boiler, chemisch toilet, douche, generator optie, volledige airconditioning en LCD tv met dvd-speler.

 

Eclipse

De Eclipse camper is geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind en heeft een radio-/cd-speler. De douche en het toilet zijn comfortabel van elkaar gescheiden. Het eetgedeelte is uitgerust met een Slide-out, waardoor u aanmerkelijk meer ruimte en comfort heeft in de camper. Bedden: 200x150, 180x150 en 190x100. Alle genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken. De eventuele luifel kan niet worden gebruikt.

 

Bekijk overzicht Apollo campers: Vlootoverzicht Apollo USA

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany