Britz Hitop (NZ)

  • Lengte 5.38 meter
  • Airco
  • Radio met cd-speler
  • Automatische versnelling
  • Kookstel
  • Magnetron
  • Koelkast
vanaf € flex,- per dag

In het kort

Deze camper is vanaf 1 april 2024 niet meer te huur
Britz biedt korting voor huren langer dan 21 dagen. Tevens zijn er regelmatig extra kortingen. Vraag ons naar de actuele specials en voorwaarden op moment van boeking
Compacte camper
Download voor vertrek de THL Roadtrip App. Hierin vindt u handige tips ter voorbereiding op uw camperhuur, wat u kunt verwachten bij het ophalen, uitgebreide video’s over het gebruik van de camper en hoe de camper gereed te maken voor inlevering. De app toont uw GPS-locatie en onder andere dichtstbijzijnde campings, benzinestations, gratis wifi spots, verkeerswaarschuwingen, supermarkten en afvalstations. Eigenlijk alles wat u nodig heeft als u onderweg bent

Britz

Britz behoort samen met Maui en Mighty tot de THL groep en beschikt over het meest uitgebreide aanbod aan campertypes in Australië en Nieuw-Zeeland. Zo biedt deze maatschappij o.a. de compacte Hitop, de familiecamper Frontier en de ruime Venturer, ideaal voor koppels. Bent u in voor avontuur, dan is in Australië ook een 4WD camper te huur. Britz verhuurt in Christchurch, Nieuw-Zeeland mountainbikes en hybride bikes bij de camper. De campers zijn maximaal vijf jaar oud.

 

Flex tarieven

Britz werkt met flexibele tarieven: hoe eerder u boekt, des te voordeliger de camper.

 

Verhuurstations

Britz heeft totaal 10 verhuurstations in Australië: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney en 3 verhuurstations in Nieuw-Zeeland: Auckland, Christchurch en Queenstown.

 

Ferry Nieuw-Zeeland

Bij camperhuren die zowel het Noorder- als Zuidereiland aandoen, dient de camper meegenomen te worden op de ferry tussen Wellington en Picton.

 

Interieur campers

Alle Britz campers hebben een radio/cd, magnetron en koelkast. De campers beschikken over airco, echter in Nieuw-Zeeland alleen in het bestuurdersgedeelte. Voor gebruik van magnetron en airco/verwarming achter dient de camper op 240V te zijn aangesloten. Dekbed, laken, kussen met hoes en handdoek zijn inbegrepen. Een babyzitje is geschikt voor kinderen tot 4 jaar en een kinderzitje van 4 t/m 7 jaar. 

 

Hitop

Compacte camper voor twee volwassenen (in Australië) en drie volwassenen (in Nieuw-Zeeland). Inclusief een magnetron, koelkast en kookstel. Er is zowel in Australië als Nieuw-Zeeland geen airco in het woongedeelte. In Nieuw-Zeeland heeft de Hitop een draagbaar toilet, achteruitrijcamera en kluisje. In Nieuw-Zeeland is in de Hitop een baby- of kinderzitje te plaatsen. Tweepersoonsbed van 2.00 bij 1.20 m en eenpersoonsbed (top bunk) van 2.00 bij 1.37 m. Binnenhoogte is 2.10m. De genoemde afmetingen kunnen in de praktijk enigszins afwijken.

 

Bekijk overzicht Britz campers Nieuw-Zeeland: Vlootoverzicht Britz Nieuw-Zeeland

 

 

 

vanaf € flex,- per dag
Dag-/nachtindeling

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany