Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Seychellen

Een van de spectaculairste eilandengroepen ter wereld is de Seychellen. De archipel ligt in de Indische Oceaan, zo’n 2.000 km ten oosten van het Afrikaanse continent. De Seychellen zijn gezegend met eindeloos witte stranden… Lees meer

14-daagse combinatiereis

Seychellen Island Hopping

De ‘Bounty-achtige’ stranden van de Seychellen spreken tot ieders verbeelding! Tijdens deze rondreis verblijft u op drie tropische eilanden en kunt u genieten van strand, zee en natuur.

vanaf € 3120 p.p.
avatar
Reistip

Een van de spectaculairste eilandengroepen ter wereld is de Seychellen. Ook het kleine eiland Mauritius, gelegen in de Indische Oceaan is een paradijs. Op beide bestemmingen zijn uitstekende resorts, die vaak zeer interessante aanbiedingen hebben voor huwelijksreizen. In veel hotels krijgt de bruid wel 50% korting!  Een verblijf op Mauritius vormt ook een goede combinatie met een safari in Zuid-Afrika.


- Reisspecialist Joyce van den Heuvel

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.