Soort

Aantal dagen

Bestemming

Rondreis Aanbiedingen

9-daagse combinatiereis

Island Hopping Bali, Lombok & Gili Trawangan

Ontdek Indonesië tijdens een Island Hopping vakantie. Per ferry zijn Bali, Lombok en de Gili-eilanden makkelijk met elkaar te combineren. Een veelzijdige en ontspannen strandvakantie.

Nu vanaf € 686 p.p.

14-daagse autorondreis incl. villa met privé-zwembad

Florida Sun & Fun

Fly & drive langs Miami, Key West, Everglades National Park en St. Petersburg. Aansluitend verblijf in Orlando, in een villa met privé-zwembad. De villa's zijn ook los te boeken.

Nu vanaf € 836 p.p.
bestseller

16-daagse autorondreis

Western Drive

Veelzijdige rondreis door West-USA, met o.a. Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, Zion en Bryce National Park. Inclusief Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

Nu vanaf € 1153 p.p.

16-daagse autorondreis

The American Dream

Rondreis langs nationale parken en wereldsteden van West-USA. Grand Canyon, Monument Valley, Bryce, Zion, Yosemite. Plus Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. Ook als busrondreis.

Nu vanaf € 1211 p.p.

13-daagse autorondreis

Classic New England

Mooie rondreis door historisch New England. Inclusief Boston, Portland, de White en Green Mountains, Newport en Cape Cod. Deze route is het mooist in de herfst!

Nu vanaf € 1402 p.p.
bestseller

18-daagse autorondreis

American Road Trip

Een road trip met familie of vrienden is een uitstekende manier om te ontstressen terwijl u herinneringen verzamelt. Deze rondreis is een aaneenschakeling van de hoogtepunten in West USA.

Nu vanaf € 1499 p.p.

16-daagse autorondreis

Western Experiences

Prachtige rondreis door vijf staten in het zuidwesten van de USA. Begin in San Francisco en einde in Los Angeles. U bezoekt de nationale parken en maakt een stop in Las Vegas. Ook als busrondreis.

Nu vanaf € 1547 p.p.

11-daagse busrondreis

Panoramic Florida

Mooie rondreis langs o.a. Miami, Orlando, Sarasota en Key West. Inclusief bezoek aan het Kennedy Space Center. Ook mogelijk als autorondreis.

Nu vanaf € 1607 p.p.

22-daagse autorondreis

South Africa’s Cosy Guesthouses

Ervaar Zuid-Afrika op unieke wijze: u verblijft in karakteristieke guesthouses, camps en lodges. U bezoekt wildparken, het wijngebied en Kaapstad. Inclusief Lesotho!

Nu vanaf € 1632 p.p.
bestseller

17-daagse auto- of motorrondreis

Route 66

Unieke rondreis over de legendarische Route 66, die ruim 2400 mijl lang is. Reis vanuit Chicago via Amarillo, Albuquerque, Grand Canyon NP en Las Vegas naar Los Angeles. Ook als motorrondreis.

Nu vanaf € 1691 p.p.

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.