Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Myanmar

In het voormalige Birma is de rijkdom van het boeddhisme overweldigend. In fel rood en oranje geklede monniken kleuren het straatbeeld en met goud beklede stoepa's fonkelen in het zonlicht. Myanmar zit vol cultuur,… Lees meer

16-daagse privé-rondreis

Highlights of Myanmar

Ontdek Myanmar. Bezoek het hart van het boeddhisme en laat u overweldigen door de vele goudgekleurde pagodes en een schitterende natuur. Inclusief Yangon, het Inle meer, Mandalay en Bagan.

vanaf € 3244 p.p.
avatar
Reistip

Myanmar doet mij denken aan het Thailand van vele jaren geleden. Het toerisme staat nog in de kinderschoenen en de vriendelijke bevolking treedt reizigers heel onbevangen tegemoet. De infrastructuur is nog volop in ontwikkeling. Houd wel rekening met het regenseizoen en vermijd daarom de periode juni tot september. De beste reistijd voor Myanmar is oktober tot en met januari.


- Reisspecialist Remona Bek

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.