Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Mexico

De combinatie van een rijk cultureel erfgoed met prachtige standen, goede watersportmogelijkheden en een heerlijke keuken, maakt van Mexico een veelzijdige vakantiebestemming. Maya-cultuur in Mexico De Maya-cultuur biedt een schat aan historische bezienswaardigheden. De… Lees meer

14-daagse autorondreis

Yucatan & Chiapas

Steden, cultuur, natuur, avontuur... tijdens deze autorondreis beleeft u het allemaal. Mexico is een heerlijk land om zelf met de auto te ontdekken. Het zal uw hart stelen!

vanaf € 1207 p.p.

12-daagse combinatiereis

Mexico City & Puerto Vallarta

Wilt u graag een bijzondere reis maken naar Mexico maar ook ontspannen en niet teveel reizen? Bezoek metropool Mexico City en vervolgens tropisch Puerto Vallarta, een verrassende combinatie!

vanaf € 1322 p.p.

17-daagse autorondreis

Viva Mexico!

Mexico biedt een fantastische combinatie van cultuur, natuur en strand. Ontdek het land tijdens deze autorondreis inclusief Mexico City, Puebla, Oaxaca, Uxmal, Mérida en Playa del Carmen.

vanaf € 1336 p.p.
bestseller

12-daagse combinatiereis

Mexico City & Playa del Carmen

Wilt u genieten van cultuur en strand maar niet teveel reizen? Mexico City, een van de meest indrukwekkende steden ter wereld, is gemakkelijk te combineren met de badplaats Playa del Carmen.

vanaf € 1397 p.p.

16-daagse autorondreis

Colonial Mexico

Wilt u het échte Mexico ervaren? Maak een indrukwekkende reis door koloniaal Mexico. Leer alles over de plaatsen waar Tequila en Mariachi muziek zijn ontstaan. Mexico zal uw hart veroveren!

vanaf € 1430 p.p.

13-daagse combinatiereis

Las Islas Bonitas

Bezoek Isla Mujeres en Isla Holbox, de mooiste eilanden van Mexico! Ervaar de authentieke sfeer en Mexicaanse gemoedelijkheid. Zwemmen met walvishaaien van medio mei tot september.

vanaf € 1596 p.p.

12-daagse autorondreis

Historical Haciendas of Yucatán

Autorondreis door Mexico met verblijf in unieke haciendas. In deze prachtig gerestaureerde historische landhuizen komt u helemaal tot rust en geniet u van uitstekende service.

vanaf € 1648 p.p.

11-daagse privé-rondreis

Historical Haciendas of Yucatán

Privé-rondreis door Mexico met verblijf in unieke haciendas. In deze prachtig gerestaureerde historische landhuizen komt u helemaal tot rust en geniet u van uitstekende service.

vanaf € 3500 p.p.

17-daagse privé-rondreis Mexico, Guatemala & Honduras

La Ruta Maya

Een ontdekkingsreis langs de cultuur en natuur van Mexico, Guatemala en Honduras. Onder begeleiding van een professionele gids bezoekt u alle hoogtepunten van de Maya-beschaving.

vanaf € 4919 p.p.
avatar
Reistip

Het Yucatan-schiereiland is de perfecte plek voor een vakantie waarin cultuur en heerlijke stranden gecombineerd worden. De stranden van Playa del Carmen liggen op korte rij-afstand van de Maya-ruïnes van Chichen Itzá, Tulum en Uxmal. Maakt u zich geen zorgen over het gewelddadige imago van Mexico; het Yucatan schiereiland ligt op duizenden kilometers afstand van het grensgebied met de USA, waar de meeste gewelddadigheden zich afspelen.


- Reisspecialist Joyce van den Heuvel

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.