Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Antarctica

Antarctica is het meest geïsoleerde gebied ter wereld. Het is een haast magisch gebied met indrukwekkende ijsbergen, gletsjers en ijskappen, die voor een schitterend kleurenspectrum zorgen. Het gebied is voor 98% permanent bedekt met… Lees meer

10-daagse cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Classic Antarctica per M/V Ushuaia

Cruise-expeditie naar de South Shetland eilanden en het Antarctisch Schiereiland, met onderweg interessante lezingen door ervaren natuurgidsen. U kunt deze cruise-expeditie al boeken t/m maart 2019.

vanaf € 4501 p.p.

6-daagse fly/cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Antarctica Express fly/cruise-expeditie

Start in Ushuaia en vaar via de Drake Passage naar Antarctica. Vlieg terug vanaf King George eiland naar Punta Arenas. Keuze uit drie schepen. Boekbaar t/m januari 2020.

vanaf € 4913 p.p.

10-, 11-, of 12-daagse cruise-expeditie vanuit Ushuaia

Antarctica per M/V Hondius, Ortelius of Plancius

Vaar langs het adembenemende ijslandschap van het Antarctische continent en ga op zoek naar wilde dieren. U heeft keuze uit drie verschillende schepen. Boekbaar t/m maart 2020.

vanaf € 5783 p.p.

20-daagse cruise-expeditie

Classic South Georgia per M/V Ushuaia

Cruise-expeditie naar de Falkland eilanden, Zuid-Georgia, Antarctisch Schiereiland & de South Shetland eilanden. Vertrek in oktober 2018.

vanaf € 8411 p.p.

11-daagse cruise-expeditie In Search of the Emperor penguin

Weddell Zee & Antarctisch Schiereiland

Cruise-expeditie naar de Weddell Zee op de M/V Ortelius. Spot o.a. adélie- en keizerspinguïns, vele vogelsoorten en walvissen. U kunt deze cruise-expeditie al boeken t/m maart 2019.

vanaf € 10450 p.p.

8-, of 10-daagse fly/cruise-expeditie vanuit Punta Arenas

Antarctica fly/cruise-expeditie

Reis per vliegtuig naar het Antarctisch schiereiland en maak een cruise-expeditie langs spectaculaire ijsbergen. Keuze uit drie schepen. Boekbaar t/m februari 2020.

vanaf € 10680 p.p.
avatar
Reistip

De beste reistijd voor een expeditie-cruise naar Antarctica is november tot en met maart. Iedere periode kent unieke gebeurtenissen, van smeltend ijs tot het paringsseizoen en de geboorte van de jonge dieren. Er zijn veel schepen om uit te kiezen en als u de Drake Passage liever niet per schip wilt oversteken, is ook een korte vliegreis een optie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.


- Reisspecialist Ineke Slootweg

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.