BESTEMMINGEN

Een review uit Cuba

Flexi Fly & Drive Cuba

Tineke Willems over een reis in Cuba op 31 augustus 2010

We zijn inmiddels alweer een week terug uit het prachtige Cuba en ik dacht ik stuur even een mail om te laten weten dat wij echt een super vakantie hebben gehad. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de service en alle informatie. Met de vouchers en de auto is ook alles helemaal goed gegaan. Ik kan wel uren vertellen over onze reis!

Soroa

Ten eerste bedankt voor de tip van Soroa. We zijn op aanraden van jullie daar gestopt en zijn naar het uitkijkpunt gelopen. Helaas was het bewolkt en was de tocht omhoog best zwaar, maar we hebben er wel ontzettend van genoten. De waterval was overigens ook echt prachtig. Bij de waterval aangekomen kregen we een tropische regenbui, maar ondanks de bewolking en de tropische bui is het een van de vele hoogtepunten van onze reis.

Havana

We begonnen onze vakantie dus in Havana en zijn daar naar het Museum van de Revolutie geweest. Dit was enorm indrukwekkend en een mooie manier om kennis te maken met dit land. In Viñales hebben we ook echt genoten, wat een prachtig uitzicht vanuit het hotel en wat was het een mooie ervaring om te paard de vallei te verkennen. In Santiago zijn we nog met een oldtimer door de stad heen gereden en hebben we een bezoek gebracht aan de begraafplaats van deze stad (echt geweldig). En een ritje met een oldtimer mag natuurlijk niet ontbreken in een reis door Cuba. Wat wij ook erg leuk vonden, was het Museum van Carnaval in deze stad. En dan nog Baracao, dat was echt super mooi, een stukje dat soms overgeslagen wordt maar dat is echt jammer. Wij zijn blij dat we er geweest zijn! Bijna aan het einde van de reis hebben we nog het monument en museum van Ché Guevara in Santa Clara bezocht, want dat moet je gewoon even gezien hebben als in Cuba bent. We hebben van elke dag genoten! Het was helemaal geweldig. De hotels waren goed, al vond ik persoonlijk Costa Sur in Trinidad niet zo. Het was een hotel aan het strand, maar het was erg druk en de muziek stond altijd erg hard. We hebben in Trinidad wel erg genoten van onze wandeling door El Cubano (Topes Colante). De natuur is ook daar echt prachtig.  

Kortom bedankt en we hebben het dus super gehad op Cuba!!!  

Groetjes Tineke Willems

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany