vanaf € 3882,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Hoogtepunten: Hwange NP en de Victoria Falls
Verblijf in goede middenklasse lodges en camps
Huurauto in prijs inbegrepen
Tip: maak aansluitend een meerdaagse tour naar Chobe National Park in Botswana
Inclusief vliegreis per KLM

Dag tot dag

 

Dag
1

Amsterdam – Harare

Vandaag vliegt u van Amsterdam via Nairobi in Kenia naar de hoofdstad van Zimbabwe: Harare. U komt in de nacht aan en wordt naar uw hotel gebracht. Indien u een extra nacht in Harare wilt verblijven, maken wij voor u graag een offerte op maat.

Dag
2-3

Harare – Eastern Highlands (240 km)

Vandaag start uw rondreis door Zimbabwe. In de ochtend wordt uw huurauto afgeleverd bij uw hotel. Op ongeveer 3 uur rijden van Harare ligt het heuvelachtige gebied van de Eastern Highlands. U heeft ruim de tijd om deze mooie omgeving te verkennen. U kunt hier o.a. wandelen, raften, kajakken, een theeplantage bezoeken en een game-drive maken in de omgeving. (O,D)

Dag
4

Eastern Highlands – Masvingo (298 km)

U verlaat de mooie Eastern Highlands en rijdt naar Masvingo, bekend om de Great Zimbabwe Ruins die 30 km ten zuiden van deze plaats liggen. Deze ruïnes zijn tussen de 560 en 760 jaar oud en goed bewaard gebleven. U kunt hier op eigen gelegenheid een wandeling maken. (O,D)

Dag
5-6

Masvingo – Matobo National Park (360 km)

Vanuit Masvingo rijdt u over de A9 via Bulawayo naar Matobo National Park. Naarmate u dichter bij Matobo komt, wordt het landschap mooier: groener en met heuvels en rotsformaties. Matobo National Park ligt in een landschap met bijzondere rotsformaties; u vindt hier o.a. World’s View met het graf van Cecil John Rhodes, grondlegger van Zimbabwe. Tevens is het park leefgebied van vele diersoorten, waaronder neushoorns, wildebeesten, luipaarden, hyena’s, cheetahs en nijlpaarden. In het park zijn ook een groot aantal prehistorische rotsschilderingen van de bosjesmannen te zien. Tijdens uw verblijf zijn twee activiteiten per dag inbegrepen. U kunt kiezen uit begeleide wandelingen, game-drives, een bezoek aan het graf van Rhodes of aan rotstekeningen of aan een dorpje. (O,L,D)

Dag
7-8

Matobo National Park – Hwange National Park (310 km)

Na het ontbijt vertrekt u naar uw volgende bestemming. Hwange National Park is het grootste nationale park in Zimbabwe. Het is een prachtig park, waar u grote kans heeft om de Big Five te spotten. Tevens leven hier o.a. zebra’s, giraffen, hyena’s en wilde honden. Omdat er in Hwange geen rivieren zijn die het hele jaar gevuld zijn, zijn de dieren deels afhankelijk van de waterpoelen die kunstmatig worden bijgevuld. In het droge seizoen trekken grote kuddes olifanten en tientallen andere dieren naar deze poelen om te drinken en te baden, het is dan een af- en aanloop van dorstig wild. Ook hier zijn game-drives inbegrepen. (O,L,D)

Dag
9-10

Hwange National Park – Victoria Falls (180 km)

U maakt de relatief korte, maar leuke rit langs vele dorpjes en door een heuvelachtig gebied naar Victoria Falls. Op de grens van Zimbabwe en Zambia liggen de spectaculaire Victoria Falls, die over een lengte van 1,6 km zo’n 100 m naar beneden storten. De waterdamp is tot ver in de omtrek te zien. Tijdens uw verblijf maakt u bij zonsondergang een cruise over de Zambezi rivier en geniet van een drankje. Tevens bezoekt u de watervallen en maakt een wandeling langs de diverse uitkijkpunten. Bent u een liefhebber van meer actie dan kunt u bungyjumpen, raften en een helikoptervlucht maken. (O)

Dag
11-12

Victoria Falls – Amsterdam

In de loop van de dag rijdt u naar de luchthaven van Victoria Falls en levert u uw huurauto in. Aansluitend vliegt u via Johannesburg terug naar Amsterdam, waar u op dag 12 aankomt. (Dag 11: O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany