vanaf € 710,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Prima verlenging op uw rondreis
Bovenstaande vanafprijs is inclusief verblijf in tweepersoonskamer
Uitgebreide digitale Nederlandstalige routebeschrijving
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Tip! De rondreis Vancouver Island Discovery is uitstekend te combineren met West Canada als verlengingstour.

Dag
1

Vancouver – Victoria (70 km + Ferry)

Vandaag gaat u naar Vancouver Island en rijdt u naar Victoria, waar u twee nachten verblijft.

Dag
2

Victoria

Deze hoofdstad van British Columbia is trots op haar maritieme verleden en heeft tot op de dag van vandaag een typisch koloniale sfeer behouden. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Beacon Hill Park en het gezellige centrum. Of Butchart Gardens bezoeken, één van de grootste bloemenexposities ter wereld. Een aanrader is om tijdens een whale watching excursie op zoek te gaan naar orka’s, zeehonden en bruinvissen. Vooral in de zomer komen orka’s hier in grote aantallen voor. De beste tijd om de dieren te observeren is de periode mei tot en met september. Familiegroepen orka’s zijn dan tussen de vele eilanden voor de kust op zoek naar vis.

Dag
3

Victoria – Parksville (148 km)

Via de Malahat Drive rijdt u noordwaarts richting Parksville. Onderweg kunt u de muurschilderingen van Chemainus en de totempalen in Duncan bezoeken. Parksville is vooral bekend vanwege zijn uitgestrekte zandstranden bij Parksville Bay en Craig Bay. Overnachting in Parksville.

Dag
4

Parksville – Tofino (170 km)

De reis vervolgt zich naar Tofino door oude regenwouden en nationale parken, waar u mogelijk een glimp kunt opvangen van beren, wolven en herten. U verblijft twee nachten in Tofino, gelegen in het Pacific Rim National Park.

Dag
5

Tofino

Tofino is een charmant plaatsje met een grote aantrekkingskracht op natuurliefhebbers en een perfecte plek voor bear watching excursies, waarbij u op zoek gaat naar beren.

Dag
6

Tofino – Powell River (266 km + Ferry)

De route leidt terug naar de oostkust van Vancouver Island en in de richting van Powell River. De autorit naar de vertrekpunt van uw ferry-overtocht duurt circa vier uur. Uw overnachtingsadres, Powell River, biedt uitgebreide mogelijkheden voor activiteiten zoals mountain biking, wandelen, kajakken of zeilen.

Dag
7

Powell River – Vancouver (185 km + Ferry)

U rijdt zuidwaarts langs de ruige kustlijn van de Strait of Georgia en gaat u aan boord van de ferry naar Vancouver. Uw reis eindigt bij aankomst in Vancouver.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany