Trein
vanaf € 429,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Actuele prijzen op aanvraag
U kunt deze treinpassen uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Ontdek de USA per trein! Reizen per trein is voor iedereen geschikt die op een voordelige, flexibele en ontspannen manier de grote afstanden wil overbruggen. Onderweg passeert u zeer gevarieerde landschappen, van uitgestrekte prairies tot woeste bergketens en snelstromende rivieren. U reist comfortabel naar uw volgende bestemming en u maakt makkelijk contact met de lokale bevolking aan boord van de trein. De hier beschreven treinpassen en treintrajecten zijn veelal niet verkrijgbaar in de Verenigde Staten.

De treinen en routes

Amtrak brengt u langs de mooiste routes naar zo’n 500 verschillende bestemmingen in de USA. Hiervoor gebruikt Amtrak vier verschillende treintypes die rijden op verschillende trajecten. Zo reist u met de Superliners op alle grote lijnen in het westen van de USA alsmede tussen Los Angeles en New Orleans en tussen Washington D.C. en Chicago. De Viewliners nemen u mee op de grotere afstanden in het oosten van de USA. Single-level Fleet rijdt in het noordoosten van de USA. Naar steden als New York, Boston en Washington D.C. rijden de treinen frequenter en zijn de reistijden korter. De USA heeft sinds enige tijd ook een hogesnelheidstrein, de Acela Express. Hij rijdt op het traject Boston-New York-Washington D.C. met een snelheid van circa 240 kilometer per uur.

Amtrak Rail Pass

Met een Amtrak treinpas kunt u op voordelige wijze uitgebreid reizen op het Amerikaanse spoorwegennet. U kunt alle regio’s van de USA prima op een voordelige manier verkennen. Met deze pas kunt u dus op uw eigen tempo de USA verkennen en net zoveel zien als u zelf wilt. De treinpas is 15, 30 of 45 dagen geldig en u kunt er 8, 12 of 18 non-stop Amtrak economy class treintrajecten mee afleggen in bepaalde treinen. Hiermee kunt u kennismaken met de sfeer van de verschillende steden in de USA: u kunt bijvoorbeeld San Francisco, Los Angeles, San Diego en Las Vegas gemakkelijk combineren!

Treinreizen

Wat dacht u ervan om een treinreis te combineren met een busrondreis door West-USA? Of een combinatie van de indrukwekkende steden Washington D.C., Philadelphia en New York? Wij verwijzen u voor deze mogelijkheid graag naar de City Highlights by Train USA op deze website of in onze kleurenbrochure.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany