vanaf € 260,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Combineer een bezoek aan Chili met Argentinië
Deze bouwsteen brengt u van Puerto Varas in Chili naar Bariloche in Argentinië (of andersom)
U kunt deze bouwsteen uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Puerto Varas – Bariloche

’s Ochtends vertrekt u voor een prachtige rit door de Andes. In Frutillar, een oude stad aan de oever van het Llanquihue meer, vindt u veel in Duitse stijl gebouwde huizen en heeft u een prachtig uitzicht op de Osorno vulkaan. Vervolgens rijdt u verder richting het noorden naar Mirador de los Volcanes in Puerto Octay waar u een adembenemend uitzicht heeft op de omliggende vulkanen. Via Hacienda Rupanco en het Puyehue meer bereikt u het Puyehue National Park, een prachtig gebied met dichte bossen, meren, vulkanen, rivieren en watervallen. U steekt de grens over naar Argentinië en passeert de schitterende Espejo en Correntoso meren. U brengt een bezoek aan het mooie bergdorpje Villa La Angostura waar u tijd heeft om te lunchen (niet inbegrepen). Tenslotte rijdt u via het Nahuel Huapi meer naar uw hotel in San Carlos de Bariloche. Bariloche is prachtig gelegen aan het Nahuel Huapi meer in het noordwesten van Argentijns Patagonië. Het is een echte wintersportplaats, maar ook in de zomer is het er mooi en geschikt om te wandelen, fietsen, kajakken of om een boottocht te maken. Bariloche en omgeving hebben veel Zwitserse invloeden, hetgeen niet alleen tot uiting komt door de houten chaletbouw, maar ook door de sfeer. Bariloche is een waar walhalla voor chocoholics. Overal in de stad vindt u chocoladewinkels, waarvan sommige zo groot zijn als een supermarkt.

Bariloche – Puerto Varas

’s Ochtends vertrekt u voor een prachtige rit door de Andes. U rijdt u via het Nahuel Huapi meer naar het mooie bergdorpje Villa La Angostura. U passeert de schitterende Correntoso en Espejo meren en steekt vervolgens de grens over naar Chili. Via de bossen bereikt u Puyehue National Park, een prachtig gebied met meren, vulkanen, rivieren en watervallen. In Aguas Calientes bezoekt u het spa complex waar u gebruik kunt maken van de warmwaterbaden of een wandeling kunt maken. U heeft hier tevens de tijd om te lunchen (niet inbegrepen). ’s Middags reist u door naar Frutillar, een oude stad aan de oever van het Llanquihue meer, vindt u veel in Duitse stijl gebouwde huizen en heeft u een prachtig uitzicht op de Osorno vulkaan. Tenslotte arriveert u bij uw hotel in Puerto Varas. Dit koloniaal dorpje met veel Duitse invloeden is gelegen aan het Llanquihue meer. Eind 19e eeuw vestigden Duitse kolonisten zich hier. In dit charmante dorpje zijn veel van die Duitse invloeden nog terug te vinden in onder andere de architectuur maar ook in de keuken. Het Llanquihue meer, het op één na grootste meer van Chili, en de omliggende vulkanen maken van Puerto Varas een echt outdoor paradijs. U kunt hier klimmen, wandelen, vissen en kajakken. Puerto Varas is tevens de uitvalsbasis om de natuurgebieden in de regio te verkennen.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.