vanaf € 337,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Dagelijks vanuit Taipei
Halve dagexcursie Taipei en dagexcursie Taroko kloof in internationaal gezelschap

Dag tot dag

Dag
1

Taipei

Na aankomst op de luchthaven volgt de transfer naar uw hotel naar keuze voor drie overnachtingen. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag
2

Halve dagexcursie Taipei

Na het ontbijt maakt u een halve dagexcursie door Taipei. U bezoekt het National Palace Museum, dat meer dan 650.000 oude bronzen voorwerpen, keramiek, schilderijen en kalligrafie herbergt: een ‘must see’ voor liefhebbers van oude Chinese kunst. Tevens brengt u een bezoek aan de Chang Kai-Shek Memorial Hall, waarvan het plein een ontmoetingsplaats is voor verliefde stelletjes en een oefenterrein voor lokale muzikanten en jonge Taiwanese voetballers. U ziet hier hoe elk uur de wacht wordt gewisseld voor het metershoge standbeeld van de Grote Nationalist. Tevens stopt u bij een kunstnijverheidscentrum. De middag is ter vrije besteding. (O)

Dag
3

Dagexcursie Taroko Gorge

Vroeg in de ochtend vertrekt u per trein naar Hualien. Vandaag bezoekt u het Taroko Gorge Nationaal Park. Het park is beroemd vanwege de 19 km lange Taroko kloof, één van de mooiste plekjes van Taiwan. Tijdens een tour door het park rijdt u over een smalle weg vlak langs de diepe afgrond van de kloof met vele haarspeldbochten en tunnels. U maakt korte stops bij de Gateway, de Eternal Spring Shrine, de Swalllow Grot, Shakadang trail, Tienhsiang en Chihsingtan beach. De massief marmeren wanden van de kloof liggen maar ca. 10 m van elkaar af en de vissen in de rivier zwemmen hier stroomopwaarts. Aan het einde van de middag bezoekt u een lokaal marmerfabriekje. Hierna reist u per trein naar terug naar Taipei. (O,L)

Dag
4

Taipei

Transfer naar de luchthaven. Einde van het arrangement. (O)

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.