vanaf € 569,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

De San Blas archipel bestaat uit 365 eilandjes waarvan de meeste onbewoond zijn
60 eilandjes worden bewoond door de Kuna indianen
Verblijf in de Yandup Lodge in een bungalow aan het strand of op het water
Keuze uit twee excursies per dag

Dag tot dag

Dag
1

Panama City – San Blas

’s Ochtends wordt u van uw hotel in Panama City naar de luchthaven gebracht en vliegt u in ca. 40 minuten naar de San Blas eilanden. Daarna volgt de transfer naar de kleinschalige Yandup Lodge, gerund door een familie en gelegen op een klein privé-eiland. U kunt verblijven in een bungalow aan het strand of op het water.

De ca. 365 eilanden in de San Blas archipel zijn omringd door prachtige witte zandstranden en koraalriffen. De meeste eilanden zijn onbewoond, maar ongeveer 60 eilanden worden bewoond door de Kuna indianen. Zij zijn in staat geweest om één van de best bewaard gebleven inheemse culturen te behouden. Ze zijn zo vastberaden om hun erfgoed te beschermen dat zij vanaf het moment dat de Spanjaarden arriveerden, zelfstandig zijn gebleven. De Kuna indianen leven van de verkoop van kokosnoten, visvangst en van de handel met de omringende eilanden. Ze leven nog geheel volgens hun eigen tradities en kleden zich in hun traditionele dracht. Hun ambachten en kunsten zijn te bewonderen in hun dorpjes. De lodge organiseert verschillende excursies. Per dag kunt u deelnemen aan twee excursies. (L,D)

Dag
2

San Blas

Ook vandaag kunt u deelnemen aan twee excursies. Bijvoorbeeld een bezoek aan een nabijgelegen strand, een onbewoond eiland of één van de Kuna indianendorpjes. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om deze dag te genieten van de zon, zee en heerlijke maaltijden van vis en zeevruchten. (O,L,D)

Dag
3

San Blas – Panama City

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van San Blas gebracht voor uw terugvlucht naar Panama City. Daarna volgt de transfer naar uw hotel waar dit arrangement eindigt. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany