vanaf € 22,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Oldtimer Tour Havana

Excursie vanuit Havana

Deze excursie is mogelijk voor 1 uur, 4 uur of 6 uur. Zie Havana als een echte Habanero tijdens een tour in een klassieke Amerikaanse oldtimer. De gids rijdt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden van deze bijzondere stad en vertelt u over haar schoonheid en bewogen geschiedenis. Er is de mogelijkheid om foto’s te nemen bij de Plaza de la Revolucion. U ziet in ieder geval El Capitolio en Gran Teatro de la Habana. Geheel in stijl rijdt u in uw iconische auto over de beroemde Malecon, de 7 km lange boulevard.

 

Oldtimer Tour Viñales

Dagexcursie vanuit Havana

Een bijzondere dagexcursie vanuit Havana naar Viñales in een prachtig gerestaureerde klassieke Amerikaanse auto. Viñales biedt een van de mooiste landschappen in Cuba. Zodra u aankomt maakt u een stop bij een prachtig uitzicht op de vallei. U bezoekt een tabaksplantage waar de tabak groeit voor het creëren van de Cubaanse sigaar. U leert over het proces en kunt uiteraard de beste sigaar in Cuba kopen. Later bezoekt u la Cueva del Indio (Indiase grot) en ziet u pre-historische rotstekeningen. Inclusief lunch.

 

Oldtimer Tour Hemingway

Excursie vanuit Havana

Aan de rand van Havana is het Museo Hemingway gevestigd. Per oldtimer wordt u naar het voormalige landgoed en villa van Ernest Hemingway gebracht. De beroemde schrijver woonde hier lange tijd. De uit drie verdiepingen bestaande toren was niet alleen Hemingway’s schrijfplek, maar dit was ook het thuis van zijn kat die nu 50 nakomelingen heeft. Toeristen mogen het huis niet betreden maar kunnen wel veelvuldig naar binnen kijken. Bewonder veel van zijn bezittingen en zijn jacht. U bezoekt ook het vissersstadje Cojimar.

 

Oldtimer Tour Las Terrazas

Dagexcursie vanuit Havana

Tijdens deze dagexcursie wordt u met een fraaie oldtimer naar Soroa gebracht. Bewonder Las Terrazas en het Moka Hotel. U kunt zwemmen bij de Soroa waterval of in de San Juan rivier, of een hike maken in de prachtige omgeving. Optioneel kunt u een oude koffie-plantage en een orchideeëntuin bezichtigen. Aan het eind van de dag rijdt u in stijl per oldtimer terug naar uw hotel in Havana. Alle toegangsbewijzen en (optionele) excursies niet inbegrepen.

 

Oldtimer Tour Playas del Este

Dagexcursie vanuit Havana

Wilt u op Cubaanse wijze per luxe oldtimer naar een idyllisch strand? Wilt u de hectiek van de stad ontsnappen en lekker zwemmen en ontspannen? Havana’s eigen riviera, Playas del Este, begint slechts 18 km ten oosten van de hoofdstad in het kleine plaatsje Bacuranao, en strekt verder oostwaarts door Tarara, El Megano, Santa María del Mar en Boca Ciega naar de stad Guanabo. Elk van de zes stranden van deze aantrekkelijke kustlijn heeft zijn eigen kenmerkende sfeer. Uw chauffeur laat u kennismaken met deze regio en brengt u naar Santa María del Mar alsmede Guanabo, aan het rustieke einde van de Cubaanse strip. U heeft hier ca. 4-5 uur vrije tijd om van het strand te genieten alvorens uw chauffeur u wederom per oldtimer terug naar Havana rijdt.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany