vanaf € 287,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is op basis van tweepersoonsbezetting
Uniek natuurarrangement in rustieke cabin
Matane Wildlife Reserve biedt de enige mogelijkheid voor excursies in het park. U kunt dus niet in Matane stad verblijven en (op eigen gelegenheid) de eland excursies doen

Canada biedt prachtige natuurarrangementen en uniek wildlife zoals beluga’s, walvissen, beren en ijsberen. U kunt onderstaande bouwsteen gebruiken als verlenging op een andere tour.

Moose Viewing at Matane Wildlife Reserve

3-daags arrangement
1 Matane Wildlife Reserve
2 Matane Wildlife Reserve
3 Einde arrangement

Matane Wildlife Reserve

Op eigen gelegenheid reist u naar Matane in de provincie Québec. Matane is mooi gelegen aan de oever van de blauwe St. Lawrence rivier, ca. 400 km ten oosten van Québec City en ca. 266 km van Tadoussac. Vanuit Baie-Comeau (ca. 200 km ten oosten van Tadoussac) is Matane bereikbaar per ferry: de ferry-overtocht duurt circa tweeënhalf uur. De Wildlife Reserve ligt ca. 50 km ten zuiden van Matane. Het bosrijke gebied dat u omringt is rijk aan wildlife. U gaat op zoek naar de mooie maar schuwe eland, die graag in deze omgeving vertoeft.

Verblijf dicht bij de natuur

U overnacht in een cabin. De cabins zijn eenvoudig, maar hebben een koelkast, fornuis, houtkachel en een gedeelde badkamer. U beleeft de betoverende natuur van dichtbij, met haar splendide meren en hun beboste flanken, waar naast de koninklijke moose vele andere dieren hun thuis hebben: zwarte beren, vossen, coyotes en herten.

Moose spotten

Uw verblijf staat geheel in het teken van de eland. Op de eerste dag gaat u ’s avonds al op zoek naar de schuwe eland tijdens een avondexcursie. De volgende dag komt u veel te weten over het leven en de kenmerken van deze indrukwekkende dieren. U gaat onder begeleiding van een ervaren gids deze fascinerende dieren opnieuw opzoeken, eerst tijdens een wandeling langs bekende verzamelplaatsen en vervolgens tijdens een ontspannen tocht per kayak. Kayakvaren is in Canada een zeer geliefde recreatieve activiteit: zo maakt u op een ontspannen manier kennis met de prachtige omringende natuur. U brengt de gehele dag door midden in de natuur!

Maaltijden

Maaltijden zijn niet inbegrepen. In de cabin kunt u uw eigen maaltijd bereiden, wij raden u aan om voorafgaand aan uw verblijf boodschappen te doen en deze mee te nemen. Maak gebruik van de vele picknickplaatsen. Er zijn geen winkels en restaurants in het park, de dichtstbijzijnde winkels en restaurants bevinden zich in Matane. 

Unieke ervaring

Het programma tijdens het moose viewing arrangement is druk, maar hierdoor wordt wel alles voor u uit het arrangement gehaald. De beleving is niet goedkoop, maar wat u er voor terugkrijgt aan excursies en uiteraard de unieke ervaringen, is het zijn prijs absoluut waard.

Tip

Plan voldoende tijd om de Wildlife Reserve te bereiken. Geniet van het omringende landschap, het is betoverend!

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany