vanaf € 68,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma
Gaat u naar west USA en bent u op zoek naar andere excursies? U vindt uitgebreide informatie elders op deze website
De door u gewenste excursie nog niet gevonden? Er zijn talloze overige excursies mogelijk, wij maken graag een offerte op maat.

Zoekt u avontuur en moeten spanning en sensatie deel uitmaken van een geslaagde vakantie? Beleef dan een spectaculaire rafting tocht over de Colorado of Green River. Onder begeleiding van ervaren gidsen zijn er diverse ‘rafting’ en 4×4 trips te maken die u niet snel zult vergeten.

Arches National Park by 4×4

Halve dagexcursie vanuit Moab

Reis mee naar een afgelegen gedeelte van Arches National Park dat maar weinigen te zien krijgen. Stijle rotswanden, zandduinen en valleien behoren tot het uitzicht. U ziet Marching Men, Tower Arch en Eye of the Whale Arch. De comfortabele 4×4 auto is voorzien van airco.

Arches National Park – The Highlights

Halve dagexcursie vanuit Moab

Reis per comfortabel busje door een wonderland van rode steenformaties, torenhoge pieken en gigantische uitgebalanceerde rotsen. Bekijk de iconische bezienswaardigheden waar Arches National Park om bekend staat, zoals Park Avenue, Balanced Rock, Double Arch en Delicate Arch. 

Canyonlands by 4×4 & Rafting

Dagexcursie vanuit Moab

Er is geen betere manier om Canyonlands National Park te leren kennen! Deze dagexcursie begint met een tocht over de ruige wegen van Canyonlands National Park per 4×4 auto (met airco) en een spectaculaire wandeling. Aansluitend zoekt u het water op en maakt u een ontspannen rafttocht over de Colorado River. Uw lunch is inbegrepen.

Raft the Colorado River

Dag- of halve dagexcursie vanuit Moab

Een rafting excursie over de Colorado River geeft het ultieme vrijheidsgevoel! Tijdens deze tocht die uitstekend met het hele gezin te maken is, trotseert u enkele stroomversnellingen. Maar u zult vooral heerlijk genieten van de prachtige omgeving. Dagexcursies en middagexcursies zijn inclusief lunch.

Cataract Canyon Rafting

Twee-, drie-, vier- of vijfdaagse expedities

Watersportliefhebbers opgelet! Onder begeleiding van een ervaren gids beleeft u Cataract Canyon en de Colorado River: een volmaakte combinatie van stroomversnellingen vanaf klasse III, prachtige stop voor lunch, ’s avonds heerlijk eten op de campsite en één, twee of drie nachten kamperen onder de sterrenhemel! Alle maaltijden zijn inbegrepen vanaf de lunch op de eerste dag tot en met de lunch op de laatste dag.

Bovenstaande is slechts een selectie uit ons grotere totaalaanbod, meer (ook meerdaagse) excursies op in de prijzenbijlage of op aanvraag.

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany