vanaf € 419,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bezoek het minder bezochte Koh Yao Yai
Kom tot rust in uitstekende resorts op Koh Yao Yai en Koh Phi Phi

Dag tot dag

Dag
1-2

Phuket – Koh Yao Yai

Na aankomst op de luchthaven van Phuket volgt een transfer naar de Royal Phuket Marina. Hier stapt u aan boord van een speedboot en vaart u in een half uur naar Koh Yao Yai. Koh Yao Yai wordt nog vaak overgeslagen en dat is zonde. Het is een paradijs met authenticiteit, avontuur en een uitermate ontspannen sfeer waarin de lokale bevolking leeft van de visvangst, rijst- en rubberplantages. Naast heerlijk tot rust komen kunt u het eiland ontdekken per scooter of quad, kajakken, snorkelen of de jungle in trekken. Na aankomst en de incheck heeft u alle tijd om het eiland te verkennen tot uw vertrek op dag 3. (Dag 2 O)

Dag
3-4

Koh Yao Yai – Koh Phi Phi

Vroeg opstaan hoort eigenlijk niet in een vakantie, maar de speedboot naar Koh Phi Phi vertrekt al vroeg. Het voordeel is dat u meer tijd heeft op dit paradijselijke eiland. Koh Phi Phi is een nationaal park en bestaat uit het onbewoonde Phi Phi Leh en het ontwikkelde Phi Phi Don. Toch zijn er geen wegen en gebeurt alles te voet of per watertaxi. Bezoek Ton Sai Village, boek een snorkelexcursie of loop door de jungle naar een idyllisch strandje. (O)

Dag
5-7

Koh Phi Phi – Phuket

Na vier dagen paradijs vaart u per speedboot terug naar Phuket en komt u weer terecht in een chaotische, maar gezellige drukte. De resterende dagen kunt u doorbrengen aan het strand van Kata, u kunt gaan winkelen voor de laatste souvenirs, nog een keer genieten van een lekkere massage of leuke excursies boeken. Op dag 7 wordt u opgehaald voor de transfer naar de luchthaven van Phuket. (O)

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.