kids
vanaf € 2203,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bezoek de prachtigste natuurgebieden in Zuid-Afrika
Kinderen t/m 11 jaar verblijven gratis
Verblijf in familie accommodaties
Spot de Big Five vanuit uw huurauto
Inclusief vliegreis per KLM
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen. Wij maken graag een offerte op maat

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Johannesburg

Vandaag vliegt u naar Johannesburg. Na aankomst op de luchthaven volgt de transfer naar uw accommodatie in Johannesburg voor een overnachting.

Dag
2-3

Johannesburg – Pilanesberg (200 km)

Na het ontbijt gaat u per transfer naar de luchthaven, waar u de huurauto ophaalt bij het verhuurstation. Vanuit Johannesburg rijdt u naar Pilanesberg National Park waar u twee nachten verblijft. Het park heeft een bijzondere ligging, namelijk in de krater van een uitgedoofde vulkaan. Pilanesberg is het leefgebied van de Big Five en vele andere dieren. U kunt met uw huurauto zelf op zoek gaan naar het wild, maar game-drives met een ranger zijn ook mogelijk. Een bezoekje aan het Valley of the Waves waterpark bij Sun City is ook een aanrader. (O)

Dag
4-5

Pilanesberg – Waterberg (208 km)

U vervolgt uw reis naar Waterberg, een gebied met heuvels, meren en rivieren. Vanuit uw lodge kunt u vrij wandelen en fietsen in het reservaat waar geen gevaarlijke dieren leven. In de omgeving kunt u relaxen in natuurlijke warmwaterbronnen en het Emoya Big Cat Sanctuary bezoeken voor een interessante tour. In Waterberg brengt u twee nachten door. (O)

Dag
6-7

Waterberg – Soutpansberg (335 km)

Bij de Soutpansberg, waar u twee nachten verblijft, kunt u een begeleide tour maken naar een dorpje van de Venda stam om zo meer te weten te komen over eeuwenoude tradities en kunstwerken. In de avond kunt u een boottocht op de Levuba rivier maken; onder het genot van een drankje ziet u wellicht nijlpaarden en krokodillen. (O)

Dag
8

Soutpansberg – Magoebaskloof (146 km)

Aan de voet van de noordelijke Drakensberg ligt Tzaneen. Hier kunt u de Vervet Monkey Foundation bezoeken. Magoebaskloof ligt in een schitterende groene omgeving. Hier kunt u een canopy tour maken en vogels spotten bij de watervallen. Overnachting in Magoebaskloof. (O)

Dag
9-10

Magoebaskloof – Hoedspruit (178 km)

Uw volgende bestemming is Hoedspruit, nabij het Kruger National Park. Hier brengt u twee nachten door. Het is een ideale locatie om verschillende activiteiten te ondernemen, zoals game-drives maken of paardrijden. Bij de lodge kunnen kinderen met een ranger op pad gaan en alles leren over dieren opsporen, over bomen en planten en hoe bosbranden te voorkomen. Hierna krijgen ze een junior ranger certificaat! Stoer om thuis aan vriendjes te laten zien. (O,D)

Dag
11-12

Hoedspruit – Hazyview (102 km)

Hazyview is de laatste stop van de rondreis; hier verblijft u twee nachten in een sfeervolle glamping tent. Op weg naar Hazyview kunt u de prachtige Panoramaroute rijden. Dit is zeker een van de hoogtepunten van uw reis. Deze route (de R532) van 133 km lang loopt tussen de Abel Erasmus pas en het plaatsje Sabie en is een aaneenschakeling van prachtige vergezichten en mooie natuur. Zo komt u langs God’s Window en Bourke’s Luck Potholes. Hier kunt u een wandeling maken over rotsformaties die gevormd zijn door erosie. (O)

Dag
13

Hazyview – Johannesburg (380 km)

Vanaf Hazyview rijdt u naar de luchthaven van Johannesburg voor uw vlucht naar Amsterdam. (O)

Dag
14

Amsterdam

In de ochtend komt u aan op Schiphol.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.