kids
vanaf € 2055,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Leuke kennismaking met Namibië voor het hele gezin
Verblijf in familiekamers (met maximaal 2 kinderen t/m 11 jaar) in kindvriendelijke hotels en lodges
Diverse optionele activiteiten
Een 4WD of een auto met hogere wegligging is tijdens deze rondreis verplicht
Inclusief vliegreis per KLM

Dag tot dag

De maanden juli t/m oktober zijn zeer populaire reismaanden in Namibië en derhalve is de beschikbaarheid in de hotels en lodges schaars. Uw aanvraag kan hierdoor ca. 6 weken duren. Tevens dient u rekening te houden met alternatieve hotels en lodges en mogelijke toeslagen.

 

Dag
1-2

Amsterdam – Windhoek

Vandaag vliegt u naar Windhoek, waar u op dag 2 aankomt. Vervolgens haalt u uw auto op en rijdt op eigen gelegenheid naar uw hotel in Windhoek. In de middag kunt u uitrusten bij het zwembad of op eigen gelegenheid het kleine centrum van Windhoek ontdekken.

Dag
3

Windhoek – Namib woestijn (ca. 331 km)

Na het ontbijt verlaat u Windhoek. Al snel zal de stad plaats maken voor een uitgestrekt landschap. Uw bestemming voor de komende twee nachten is de indrukwekkende Namib woestijn. De Namib woestijn is gelegen in het 50.000 km² grote Namib Naukluft Park. Het indrukwekkende landschap varieert van uitgestrekte vlaktes tot massieve bergen en hoge zandduinen, zoals bij Sossusvlei. (O)

Dag
4

Namib woestijn

U heeft vandaag de hele dag de tijd om de hoogtepunten van dit gebied te bezoeken. Wij raden u aan om zeker een bezoek te brengen aan Sossusvlei. Indien u vroeg opstaat, kunt u de spectaculaire zonsopgang bekijken. Tevens kunt u een bezoek brengen aan Sesriem Canyon. U kunt hier een korte wandeling maken door de kloof. Na uw bezoek aan de woestijn kunt u een welverdiende verfrissende duik nemen in het zwembad van uw overnachtingsadres. (O)

Dag
5

Namib woestijn – Swakopmund (ca. 340 km)

Uw volgende bestemming is de pittoreske kustplaats Swakopmund. Hier is de invloed van het Duitse koloniale verleden nog goed zichtbaar in de bouwstijl van de gebouwen. U verblijft hier drie nachten. (O)

Dag
6-7

Swakopmund

De komende twee dagen heeft u voldoende tijd om Swakopmund te verkennen. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het strand en het centrum van Swakopmund verkennen. Ook kunt u een aantal leuke optionele excursies maken. Wat dacht u van een kajaktour door Walvis Bay. U wordt opgehaald bij uw hotel in Swakopmund. Vervolgens rijdt u naar Walvis Bay. Onderweg zal uw gids u wat extra informatie geven over de omgeving. In Walvis Bay geniet u van een mooie kajak tocht door de baai en ziet o.a. zeehonden, dolfijnen en andere dieren. Deze tour vertrekt rond 08.45 uur en duurt zo’n 6-7 uur. 
Living Desert Adventures is een fascinerende tour door de duinen tussen Walvis Bay en Swakopmund. Op de zandvlaktes leven de Damara Terns, een beschermde vogelsoort. U leert meer over dit indrukwekkende gebied tijdens deze tour. Vertrek om 08.00 uur en de tour duurt zo’n 5 uur. (O)

Dag
8

Swakopmund – Erongo regio (ca. 250 km)

U verlaat de kustplaats Swakopmund en rijdt naar de Erongo regio in het binnenland. U kunt voor de langere route kiezen (via de C35) en onderweg een stop maken bij Cape Cross Seal Reserve, waar een enorme zeehondenkolonie leeft. De kortere route brengt u via de B2 naar de Erongo regio. U verblijft in een lodge aan de rand van een wildpark. Tijdens een optionele game-drive kunt u op zoek gaan naar het wild. Ook is er een waterhole waar de dieren komen drinken. (O,D)

Dag
9

Erongo regio – Twyfelfontein (ca. 237 km)

Vervolgens rijdt u naar Damaraland, een prachtig gebied dat met name bekend is om de bijzonder gevormde rotsformaties, zoals de Organ Pipes en de Vingerklip rots, maar ook om de door de San gemaakte rotstekeningen. U verblijft nabij Twyfelfontein. Ook deze lodge beschikt over een heerlijk zwembad. (O)

Dag
10-11

Twyfelfontein – Etosha National Park (ca. 284 km)

In Etosha National Park leven meer dan 100 zoogdiersoorten en het is dan ook een uitstekende plek om dieren te spotten. U verblijft twee nachten in een lodge gelegen op 2 kilometer van de Andersson Gate. De komende dagen kunt u met uw eigen auto op zoek gaan naar o.a. olifanten, leeuwen, giraffen, neushoorns en cheetahs, maar u kunt vanuit uw lodge ook een begeleide game-drive per 4WD safarivoertuig maken. (O,D)

Dag
12-13

Etosha National Park – Waterberg (ca. 280 km)

U laat het nationale park en de dieren achter u en rijdt naar het Waterberg Plateau, een prachtig gebied met een divers landschap dat bestaat uit een enorm zandstenen plateau, savannen en bush. Het gebied is 405 km² groot en het leefgebied van vele diersoorten. U kunt hier game-drives en wandelingen maken. (O,D)

Dag
14-15

Waterberg – Windhoek (348 km) – Amsterdam

De laatste rit vandaag naar de luchthaven van Windhoek, waar u uw huurauto inlevert. U vliegt terug naar Amsterdam, waar u op dag 15 aankomt. (Dag 14: O)

 
         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.