vanaf € 375,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

U kunt deze bouwsteen onderdeel maken van een rondreis op maat of combineren met andere bouwstenen. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden.

Dag tot dag

Dit programma is afwijkend van hetgeen in de brochure staat gepubliceerd. De overnachtingen vinden plaats in Yudanaka in plaats van Nagano.

Dag
1

Nagano – Yudanaka

Vandaag reist u met uw railpass naar Nagano. Daar stapt u over op de trein naar Yudanaka (Yamanouchi), wat tevens het laatste station is vanaf Nagano. De omgeving rondom het station heet Yudanaka Onsen en hier vindt u alles wat u nodig heeft. Tempels, warmwaterbaden, een supermarkt, karaoke bars en restaurants. Het hoogtepunt van de komende dagen zijn natuurlijk de sneeuwapen. maar u dient zeker ook een bezoek te brengen aan het Hyaku Shaku Cannon, een groot bronzen beeld op een heuvel in de vorm van een boeddha. In het beeld bevinden zich 33 kleinere beelden die van 33 verschillende tempels komen, onder andere uit Kyoto. Door alle 33 bellen te luiden, lijkt het of u in 33 tempels bent geweest. Voor de ingang hangt ook nog een bel die in het hele dorp te horen is. 

Dag
2

Yudanaka & Shibu

Vandaag staat een bezoek aan de sneeuwapen op het programma. Op eigen gelegenheid reist u met de lokale bus naar de eindhalte Kanbayashi Onsen. Vanaf hier maakt u een ca. 30 minuten durende wandeling om bij het park te komen. In het park zijn er twee locaties waar u de Japanse makaken kunt zien badderen, maar ze lopen door het hele park en zijn soms al direct bij de ingang te zien. Naast een bezoek aan de sneeuwapen is er nog veel meer te doen in en rondom Yudanaka. Zo zijn er vele onsen (warmwaterbaden) en is een bezoek aan Shibu old street een must. Hier proeft u een typische Japanse sfeer met vele onsen, ryokans en lokalen gekleed in een yukata (zomerkimono) of een kimono. Tevens kunt u in Shibu een origami winkel bezoeken waar u tegen een kleine vergoeding les kunt krijgen of u kunt langs de sake distilleerderij voor een proeverij. Ook leuk is dat u in het juiste seizoen op diverse plekken tegen een kleine vergoeding uw eigen fruit kunt plukken. (O)

Dag
3

Yudanaka – Nagano

Na het ontbijt keert u per trein terug naar Nagano. Daar eindigt dit arrangement en kunt u uw reis door Japan op eigen gelegenheid voortzetten.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.