vanaf € 1992,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer
Liever Aruba & Curaçao of Aruba & Bonaire? Vraag ons naar de mogelijkheden
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Curaçao

U vliegt vandaag per KLM naar Curaçao. Vervolgens wordt u naar uw accommodatie gebracht. U verblijft hier 6 nachten.

Dag
2-6

Curaçao

Curaçao heeft een glooiend, schaars begroeid landschap en een mooie kustlijn met in het zuid(west)en rustige, rotsachtige baaien met witte zandstrandjes, waarvan de Knipbaai het populairst is. Op het eiland ligt ook het prachtige Christoffel National Park en het levendige Sea Aquariumstrand dat vele toeristen trekt. Curaçao is bovendien de ideale bestemming om te duiken en snorkelen. Er zijn meer dan zestig duikplaatsen die zowel geschikt zijn voor beginners als ervaren duikers. Het eiland heeft één van de mooiste duiklocaties van het Caribische gebied. Houdt er wel rekening mee dat u niet altijd vanaf de kant het water in kunt en dus van een boot afhankelijk bent om u naar de locatie te brengen waar dit wel kan.

Dag
7

Vlucht Curaçao – Bonaire

Vandaag verlaat u Curaçao en vliegt u naar het naastgelegen eiland Bonaire. Op Bonaire verblijft u 4 nachten.

Dag
8-10

Bonaire

Bonaire is een paradijs voor duikers en rustzoekers. Het is qua grootte het tweede eiland van de ABC-eilanden (288 km2) en heeft als terechte bijnaam ‘Diver’s Paradise’. De kuststrook rond Bonaire is beschermd natuurgebied. Er zijn meer dan 50 gemakkelijk toegankelijke duiklocaties, waaronder het onbewoonde koraaleiland Klein Bonaire. Ook voor natuurliefhebbers heeft Bonaire voldoende te bieden: in het noordwesten liggen Rincon, het Washington/Slagbaai National Park en het interessante Gotomeer, waar de beroemde roze flamingo’s huizen. In het zuiden is het landschap vlak met uitgestrekte zoutpannen, Pink Beach en de traditionele slavenhuisjes. In de kleine hoofdstad Kralendijk zijn winkels, terrasjes en restaurants met lokale, creoolse en visgerechten.

Dag
11

Bonaire – Amsterdam

Vandaag vindt de transfer plaats naar de luchthaven voor de terugvlucht per KLM naar Amsterdam.

Dag
12

Amsterdam

Aankomst Amsterdam.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany