vanaf € 2691,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer
Nu tot 50% vroegboekkorting op uw hotelovernachtingen! De exacte korting brengen wij in mindering op het tarief in de prijstabel. Meer informatie vindt u onder aan deze pagina
Laat ons weten hoe lang u op elk eiland wilt verblijven. Wij maken een offerte op maat
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Barbados

U vliegt vandaag met KLM vanaf Amsterdam naar het prachtige Barbados. Na aankomst volgt uw transfer naar het hotel. U verblijft in een comfortabel hotel, direct gelegen aan een prachtig wit strand.

Dag
2-7

Barbados

Totaal verblijft u 7 nachten op Barbados. Hoewel dit eiland bekend staat om de parelwitte zandstranden en het rijke onderwaterleven, heeft Barbados veel meer te bieden. Het binnenland bestaat uit suikerrietvelden en bananenplantages. Maar wat Barbados echt uniek maakt zijn de grotten van Harrison’s Cave, waar u indrukwekkende rotspartijen en kalkstenen kunt bewonderen. Het eiland wordt ook wel ‘Little England’ genoemd, want cricket, paardenrennen, golf en polo zijn populaire sporten. Daarnaast wordt er in de namiddag vaak een high tea geserveerd. Deze Engelse gewoonten, gecombineerd met de Caribische sfeer, maken van Barbados een bijzondere vakantiebestemming. Kenmerkend voor de bevolking van Barbados is het warme en open karakter. Huur een auto en ontdek dit veelzijdige Caribische eiland. Let op, er wordt op Barbados links gereden.

Dag
8

Vlucht Barbados – St. Lucia

Transfer naar de luchthaven van Barbados. In ca. 45 minuten vliegt u naar St. Lucia. Aangekomen op Vigie Airport volgt de transfer naar uw hotel, waar u 5 nachten zult verblijven.

Dag
9-12

St. Lucia

St. Lucia is een dichtbegroeid, glooiend tot bergachtig eiland met een vulkanische oorsprong. Landinwaarts ligt een regenwoud met diverse soorten tropische planten, bloemen en vogels. De grillige kustlijn bestaat uit kleine baaien, steile rotsen en zandstranden. Kenmerkend voor dit eiland zijn de Pitons, indrukwekkende tweelingspitsen die loodrecht uit de zee omhoog rijzen. Deze Pitons behoren terecht tot het UNESCO Werelderfgoed. Daarnaast is het onderwaterleven van St. Lucia noemenswaardig. Eén van de riffen van St. Lucia is bijvoorbeeld bekroond tot een van de mooiste duikspots van de Caribbean. Hoewel de toeristische infrastructuur zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld, is op dit eiland van massatoerisme geen sprake. (O)

Dag
13

St. Lucia – Amsterdam

Transfer naar Hewanorra Airport voor uw terugvlucht naar Amsterdam. (O)

Dag
14

Amsterdam

Aankomst Amsterdam.

 

Nu tot 50% korting op uw overnachtingen!

In de hotels op Barbados gelden kortingen tot soms wel 50%. Deze zijn afhankelijk van de verblijfsperiode en het moment van boeken. Belangrijk om te weten is dat deze kortingen in mindering komen op de tarieven in de prijstabel. Zo kunt u zelf de prijs van uw vakantie naar Barbados uitrekenen. Gedetailleerde informatie over de kortingen vindt u op de webpagina van de hotels:

Klik hier voor actuele kortingen Coconut Court Beach Hotel

Klik hier voor actuele kortingen Bougainvillea Barbados

Klik hier voor actuele kortingen Coco Palm St. Lucia

Klik hier voor actuele kortingen Bay Gardens Beach Resort & Spa St. Lucia

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany