vanaf € 2175,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Deze combinatiereis is een selectie van de vele mogelijkheden. U kunt elk hotel uit ons aanbod op Aruba, Curaçao en Bonaire met elkaar combineren. Ook kunt u de verblijfsduur per eiland aanpassen naar eigen wens. Meer informatie en prijzen op aanvraag
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Hoewel ze in Nederland vaak in één adem worden genoemd, is het leuke dat Aruba, Bonaire en Curaçao behoorlijk van elkaar verschillen en zo elk hun eigen sfeer en aantrekkingskracht hebben. Aruba staat bekend als een levendig, vriendelijk eiland met de mooiste stranden. Curaçao is het grootste en meest veelzijdige eiland en Bonaire onderscheidt zich door kleinschaligheid en is een waar duikersparadijs. Op Bonaire geen hoogbouw en geen enkel verkeerslicht!

De ABC-eilanden liggen dicht bij elkaar. De vliegtijd vanaf Curaçao naar zowel Aruba als Bonaire bedraagt circa een half uur. Een oversteek per vliegtuig is dus zo gemaakt.

 

Dag
1

Amsterdam – Aruba

U vliegt vandaag per KLM naar Aruba. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht, waar u 4 nachten zult verblijven.

Dag
2-4

Aruba

Aruba is het meest westelijk gelegen eiland en ligt op ca. 30 km van het Venezolaanse schiereiland Paraguana. Het eiland is slechts 184 km2 groot, met een lengte van 31 km en maximaal 9 km breed. Aruba is uitstekend op het toerisme ingesteld en biedt mooie witte stranden, talloze watersportmogelijkheden, vriendelijke bevolking, schitterend helder water en een gezellig nachtleven. Het eiland is schaars begroeid met grote cactussen, aloë’s, struikgewas en lage boomsoorten als de divi-divi. Langs de zuidwest- en westkust liggen vrijwel alle hotels en de mooiste stranden. In het noordwesten ligt de professionele golfbaan Tierra del Sol. De noord(oost)kust is ruig en kaal met grote inhammen, uit zee rijzende rotsen en de veel bezochte ruïnes van de voormalige Natural Bridge).

Dag
5

Vlucht Aruba – Curaçao

Transfer naar de luchthaven van Aruba voor uw vlucht naar Curaçao. Bij aankomst op Curaçao volgt uw transfer naar uw hotel waar u 4 nachten zult verblijven.

Dag
5-9

Curaçao

Curaçao ligt op 70 km ten noorden van Venezuela en is met 444 km2 het grootste en meest veelzijdige eiland van de ABC-eilanden. De inwoners vormen een smeltkroes van nationaliteiten. Het eiland heeft een glooiend, schaars begroeid landschap en een mooie kustlijn met in het zuid(west)en rustige, rotsachtige baaien met witte zandstrandjes, waarvan de Knipbaai het populairst is. Op het eiland ligt ook het prachtige Christoffel National Park en het levendige Sea Aquariumstrand dat vele toeristen trekt. Curaçao is bovendien de ideale bestemming om te duiken en snorkelen. Er zijn meer dan zestig duikplaatsen die zowel geschikt zijn voor beginners als ervaren duikers. Het eiland heeft één van de mooiste duiklocaties van het Caribische gebied. Houd er wel rekening mee dat u niet altijd vanaf de kant het water in kunt en dus van een boot afhankelijk bent om u naar de locatie te brengen waar dit wel kan.

Dag
9

Vlucht Curaçao – Bonaire

Vandaag vindt de transfer plaats naar de luchthaven van Curaçao voor de vlucht naar Bonaire. Bij aankomst op Bonaire volgt de transfer naar uw hotel voor de laatste 4 nachten.

Dag
9-13

Bonaire

Bonaire is een paradijs voor duikers en rustzoekers. Het is qua grootte het tweede eiland van de ABC-eilanden (288 km2) en heeft als terechte bijnaam ‘Diver’s Paradise’. De kuststrook rond Bonaire is beschermd natuurgebied. Er zijn meer dan 50 gemakkelijk toegankelijke duiklocaties, waaronder het onbewoonde koraaleiland Klein Bonaire. Ook voor natuurliefhebbers heeft Bonaire voldoende te bieden: in het noordwesten liggen Rincon, het Washington/Slagbaai National Park en het interessante Gotomeer, waar de beroemde roze flamingo’s huizen. In het zuiden is het landschap vlak met uitgestrekte zoutpannen, Pink Beach en de traditionele slavenhuisjes. In de kleine hoofdstad Kralendijk zijn winkels, terrasjes en restaurants met lokale, creoolse en visgerechten.

Dag
13

Bonaire – Amsterdam

Vandaag vindt de transfer plaats naar de luchthaven voor de terugvlucht per KLM naar Amsterdam.

Dag
14

Amsterdam

Aankomst Amsterdam

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany