vanaf € 20,- p.n.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Ruime keuze aan comfortabele hotels en resorts op Lombok en de Gili Eilanden. Van middenklasse tot deluxe hotels
U kunt deze hotels uitsluitend boeken als onderdeel van een (eventueel zelf samengesteld) arrangement met minimaal drie overnachtingen
Ferry-overtochten en transfers vindt u in de prijsbijlage
In Indonesië werken wij met lokale agenten die een uitgebreid aanbod aan additionele hotels, tours, transfers en andere reisonderdelen bieden. Geeft u ons uw specifieke reiswensen door. Wij maken graag een offerte op maat

Lombok is een bijzonder veelzijdig eiland met uitgestrekte rijstvelden, verlaten stranden, jungle met watervallen en bijzonder vriendelijke mensen. Bovendien is Lombok goed bereikbaar. Zowel per vliegtuig vanaf Bali als per ferry vanaf Bali, Nusa Lembongan en de Gili eilanden. En mede door het ruime aanbod aan hotels op Lombok en de Gili eilanden zult u gegarandeerd genieten van uw vakantie.

Aan de westkust ligt Senggigi, de bekendste strandbestemming van het eiland. De rotsachtige kust wordt onderbroken door prachtige stranden met comfortabele hotels en resorts. In het zuidwesten ligt de landtong Sekotong, een prachtig en ongerept deel van Lombok. Hier lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan en om die reden is het dan ook een aanrader om het achterland te verkennen. De meeste resorts liggen aan de kust ter hoogte van Gili Nanggu, een klein eilandje met een fantastische onderwaterwereld.

Aan de zuidkust ligt het nu nog rustige Kuta, maar dat zal zeker veranderen in de toekomst. In de omgeving van het kleine dorpje liggen paradijselijke stranden met palmbomen en helderblauw water. Aan de andere kant van Lombok is het landschap totaal anders. Hier ligt de vulkaan Rinjani en de Sendang Gile & Tiu Kelep waterval. Twee prachtige natuurwonderen die veel aantrekkingskracht uitoefenen op de avontuurlijke reiziger. In de buurt van de Rinjani vulkaan ligt ook het pittoreske dorpje Tetebatu en de Sembulan Vallei waar heerlijke wandelingen mogelijk zijn.
Al met al kunt u op Lombok een zeer veelzijdige vakantie beleven!

De populairste hotels op Lombok

Senggigi en omgeving:
Holiday Resort Lombok
Katamaran Resort
Merumatta Resort (voorheen Kila Senggigi Beach Resort)
Puri Mas Boutique Resort

De Gili eilanden
Voor de kust van Lombok liggen drie paradijselijke eilandjes; Gili Trawangan, Gili Air en Gili Meno. Gezegend met prachtige stranden, een indrukwekkende onderwaterwereld en een heerlijke ontspannen sfeer zijn deze eilandjes voor veel reizigers een verplichte stop. Verplaatsing op de eilandjes gaat per paard en wagen, op de fiets of lopend. De onderwaterwereld is een walhalla voor duikers en snorkelaars. U kunt niet alleen honderden gekleurde vissen tegen komen maar ook zeeschildpadden, mantaroggen en rifhaaien tegenkomen. De meeste reizigers bezoeken Gili Trawangan en maken een dagtocht naar Gili Meno of naar Gili Air. U kunt ze natuurlijk ook combineren in een island hopping arrangement. Gili Trawangan is het grootst en het drukst, Gili Meno is het rustigst en Gili Air biedt de perfecte tussenoplossing. Kortom, voor iedere reiziger staat er een heerlijke vakantie te wachten.

De populairste hotels op de Gili Eilanden

Gili Trawangan:
Jambuluwuk Ocean Resort
Scallywags Resort Gili Trawangan
Villa Ombak Hotel

Gili Air:
Gili Air Lagoon Resort
Scallywags Gili Air

Met een ruime keuze in de bovenstaande hotels kunt u heerlijk genieten op Lombok en de Gili eilanden. Bovendien kunt u uw verblijf op Lombok nog uitbreiden met leuke excursies waarbij u onder andere kennis maakt met het eiland en de lokale culturen.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany