- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Een uitgebreid aanbod aan hotels in Japan

Op deze pagina vindt u informatie en prijzen van hotels in Tokyo, Kyoto en Osaka. Het aanbod aan hotels dat we kunnen bieden is velen malen groter dan op deze pagina. Onze Azië specialisten geven u graag advies uit ons complete aanbod van overnachtingsmogelijkheden, of maken een offerte op maat met de accommodaties, vliegreis en route die u heeft geselecteerd.

Hotels

Travel Trend biedt in Japan een uitgebreide selectie hotels van drie tot vijf sterren. In de grote steden, bij bezienswaardigheden en in een mooie natuurlijke omgeving. Op de website worden de speciaal aanbevolen hotels genoemd vanwege hun kwaliteit en gunstige ligging ten opzicht van het openbaar vervoer. Het overige aanbod van hotels gebruiken wij in de offertes en vindt u verder niet terug op de website. 

Hoe werkt het?

De hotels uit ons aanbod sluiten naadloos aan op de rondreizen en bouwstenen die u elders op deze website terugvindt. Zo kunt u uw verblijf aan het begin of einde van een tour verlengen, of zelf uw reis samenstellen door bijvoorbeeld enkele bouwstenen met elkaar te combineren en gebruik te maken van onze uitgebreide selectie hotels. Om ons aanbod aan te laten sluiten bij uw wensen laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van een plaats overnachten, of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor de natuurgebieden. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten, of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. 

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.