vanaf € 470,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Natuur & strand
Optionele excursies mogelijk: kajakken op zee en in de Noosa Everglades
Veel wandelmogelijkheden

Dag tot dag

Dag
1

Brisbane – Tamborine Mountain (82 km)

Deze autorondreis is een leuke combinatie van het mooie achterland en het zonnige kustgebied. Tamborine Mountain ligt even ten zuiden van Brisbane. Het is een lang gerekt plateau op 525 m hoogte. Hier kunt u wandelingen door het regenwoud maken, zoals bij de Skywalk. maar er zijn ook diverse wineries, restaurants en leuke winkeltjes.

Dag
2

Tamborine Mountain – Byron Bay (125 km)

U verlaat Queensland en rijdt naar New South Wales. Het sfeervolle Byron Bay, gelegen op het meest oostelijke punt van Australië, is bekend om de goede surfstranden en de vuurtoren bij Cape Byron. Deze vuurtoren is prachtig gelegen en biedt een spectaculair uitzicht op zee en op de baai. U kunt hier ook kajakken op zee. Byron Bay heeft vele winkeltjes en restaurants. Geniet aan het eind van de dag van een prachtige zonsondergang.

Dag
3-4

Byron Bay – Lamington National Park (130 km)

U rijdt weer terug naar het binnenland van Queensland. Lamington National Park beschikt over een ruig berglandschap, watervallen, regenwoud en een unieke flora en fauna. Hier zijn vele prachtige wandelingen mogelijk. U verblijft hier twee nachten, dus u heeft voldoende tijd de indrukwekkende natuur te ontdekken.

Dag
5

Lamington National Park – Glass House Mountains (176 km)

Uw volgende bestemming is wederom een bijzonder gebied. De Glass House Mountains zijn gevormd door vulkanische activiteit miljoenen jaren geleden. Het is een groep van 11 heuvels, die liggen in de kustvlakte. Ze zijn het leefgebied van vogels en andere dieren. Geniet van de panoramische uitzichten. U kunt hier vele wandelingen maken en tevens ligt de Australia Zoo in de omgeving.

Dag
6-7

Glass House Mountains – Noosa (92 km)

Wij raden u aan om het eerste deel naar Noosa via de mooie inland route 23 te rijden. Zo komt u langs diverse leuke dorpjes, zoals Montville. Vervolgens komt u aan in Noosa, een sfeervolle plaats aan de kust, waar u een nacht verblijft. Hiervandaan zijn excursies te maken naar Fraser Island en de Noosa Everglades, een schitterend wetland gebied waar u kunt kanoën of een boottochtje maken. Tevens beschikt Noosa over een heerlijk strand en een leuke boulevard. Ook Noosa National Park is een aanrader; hier kunt u diverse wandelingen maken. In Noosa eindigt deze autorondreis. Wij geven u graag advies over een vervolg van uw reis door Australië.

 

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.