Bestseller
vanaf € 2743,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

11- of 14-daagse (9- of 12-daagse exclusief vliegreis) rondreis
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in tweepersoonskamer
Inclusief excursies op ieder eiland, waaronder Volcanoes National Park
Oahu, Hawaii en Maui
Verlenging met Kauai mogelijk
Unieke combinatiereis van strand en natuur
Uitstekend te combineren met een verblijf in Californië
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen. Wij maken graag een offerte op maat

Dag tot dag

Begin augustus heeft een natuurbrand zware schade aangericht aan delen van Maui. Het getroffen gebied ligt voornamelijk in het (noord)westen van het eiland (Lahaina). De rest van Maui is grotendeels onaangetast. Reizen naar Maui in augustus 2023 wordt afgeraden. Voor vertrek vanaf september lijkt het negatieve reisadvies alleen nog van toepassing te zijn op het noordwesten van Maui: Lahaina vanwege de verwoesting door de brand en Kaanapali vanwege de huisvesting van reddingswerkers. De overige eilanden zijn ongeschonden. (Update 21 augustus 2023)

 

Dag
1

Amsterdam – Oahu

U vliegt naar Hawaii. Aankomst op de luchthaven van Honolulu op het eiland Oahu. U wordt naar uw hotel gebracht waar u twee nachten verblijft. Het op twee na grootste eiland van Hawaii herbergt een mix van Oost- en West-culturen, geworteld in de waarden en tradities van de inheemse bevolking van Hawaii. Het is dit fundamentele contrast tussen het oude en het moderne dat het ontdekken van Oahu – van het bruisende stadsleven tot relaxte, wereldberoemde surfstranden – zo plezierig maakt.

Dag
2

Oahu

Vandaag brengt u een bezoek aan Pearl Harbor inclusief de USS Arizona. De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid het eiland verkennen.

Dag
3

Oahu

Vandaag bent u vrij om Oahu op eigen gelegenheid te verkennen. Neem een surfles op Waikiki Beach, want wat is er nu mooier dan een surfles op de bakermat van het golfsurfen? Hier is de sport uitgevonden (en tot religie verheven) en tijdens de uitleg op het strand maakt de instructeur u nog enthousiaster….als u wilt leren surfen, dan is dit ‘the place to be’! 

Dag
4

Oahu – Hawaii

Geniet van de schoonheid van dit tropische eiland alvorens u in de loop van de middag naar de luchthaven wordt gebracht voor de vlucht naar Kona op het eiland Hawaii, ‘The Big Island’. Op eigen gelegenheid gaat u naar uw hotel voor twee overnachtingen.

Dag
5

Hawaii

Optioneel kunt u vandaag een excursie maken langs hoogtepunten van het eiland. U bezoekt onder andere het Volcanoes National Park, waar u getuige bent van de imponerende woestheid der natuur. Zo komt u veel te weten over het ontstaan van de diverse eilanden. U kunt er ook voor kiezen om van de faciliteiten van uw hotel te genieten. 

Dag
6

Hawaii – Maui

De reis gaat verder naar Maui, bekend om zijn prachtige stranden. U vliegt naar Kahului en aansluitend volgt transfer naar het hotel voor drie overnachtingen.

Dag
7

Maui

U maakt een dagexcursie  inclusief lunch langs de Hana kustlijn en het typische plantage stadje Paia. Tevens brengt u een bezoek aan het Kaumahina State Park en de Keanae Valley Lookout. Het Hana District biedt een zeer gevarieerde flora en fauna. In de buurt van Hana vindt u onder meer de Wailua watervallen en de Waianapanapa grotten. U bezoekt onder meer Wai Kane Falls, Hana Bay, Wailua Falls, Tedeschi Winery, Hana town en Puaa Kaa State Park. Diverse uitzichten en fraaie surfstranden maken het geheel compleet. 

Dag
8

Maui

Vandaag bent u vrij om Maui op eigen gelegenheid te verkennen. Maui is het op een na grootste Hawaiiaanse eiland. Het eiland is geliefd om zijn stranden, de weelderige, heilige Iao-vallei, voor het uitzicht op migrerende bultruggen (tijdens de wintermaanden), de lokale keuken en de prachtige zonsopgang en zonsondergang vanuit Haleakala. 

Dag
9

Maui

Aan het einde van de middag volgt transfer naar de luchthaven en eindigt uw Hawaii-arrangement. U kunt terugvliegen naar Amsterdam of naar een andere bestemming in de Verenigde Staten, maar uiteraard ook uw verblijf op Hawaii verlengen.

Dag
10-11

Alleen van toepassing indien geboekt inclusief vliegreis:

Maui – Amsterdam

Vliegreis en aankomst op Schiphol.

Indien gewenst kunt u uw rondreis verlengen met een bezoek aan het eiland Kauai. U vliegt dan op dag 6 van Hawaii naar Kauai en verblijft vervolgens drie nachten op Kauai. Op Kauai maakt u twee excursies; u bezoekt onder andere de Waimea Canyon en maakt een helikoptervlucht over het eiland. Uw reis vervolgt zich met een vlucht naar Maui. Zie dag 7 van de oorspronkelijke rondreis voor het verdere vervolg van uw reis.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany