bestseller
- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Dit arrangement is goed te combineren met onze overige bouwstenen, of met de rondreis Discover South India
Wij geven u graag advies over vluchtmogelijkheden naar Delhi

Dag tot dag

Wij nemen voor India geen nieuwe boekingen meer aan voor vertrek in 2020 en 2021.

 

Dag
1

Delhi

Bij aankomst in Delhi wordt u door onze plaatselijke vertegenwoordiging begeleid naar uw hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Twee overnachtingen in Delhi.

Dag
2

Delhi

De Indiase hoofdstad Delhi vormt samen met Jaipur en Agra de Gouden Driehoek: een bijzondere regio vol historische monumenten. In Old Delhi maakt u een stadstour waarbij u o.a. de Jama Masjid, een van de grootste moskeeën van het land, Chandni Chowk en het Gandhi monument Raj Ghat ziet. In New Delhi bekijkt u o.a. India Gate (die gelijkenis vertoont met de Arc de Triomphe in Parijs) en de Humanyun graftombe. Wilt u de stad uitgebreider verkennen, dan heeft u de keuze uit diverse interessante optionele excursies, waaronder een tempel-, museum- of culinaire tour en diverse wandelexcursies. (O)

Dag
3

Delhi – Jaipur

Vandaag reist u naar Jaipur, waar u na aankomst de rest van de dag ter vrije besteding heeft. U kunt ook uit een aantal optionele excursies kiezen, waaronder een historische stadswandeling en een bezoek aan het Paleis van Samode dat 50 kilometer ten noorden van Jaipur ligt. Twee overnachtingen in Jaipur. (O)

Dag
4

Jaipur

Jaipur is bekend vanwege haar majestueuze paleizen en forten. Na het ontbijt verkent u Jaipur tijdens een stadstour. Jaipur wordt ook wel de Roze Stad genoemd vanwege de kleur van de kalkstenen gebouwen in de stad. Ter gelegenheid van het bezoek van de Prince of Wales in 1876 werden de gebouwen in de kleur van de gastvrijheid geschilderd: roze. De traditie is in ere gehouden en tegenwoordig is het een wettelijke verplichting van huiseigenaren om de roze kleur van hun huis te onderhouden. Tijdens de stadstour ziet u Hawa Mahal, het beroemde Amber Fort, het stadspaleis en Jantar Mantar, het UNESCO Werelderfgoed van astronomische instrumenten waaronder de grootste zonnewijzer ter wereld.  (O)

Dag
5

Jaipur – Agra

Onderweg naar Agra ziet u het Bharatpur vogelreservaat, waar vele exotische en beschermde vogelsoorten leven. U brengt ongeveer een halve dag door in het vogelreservaat, dat tevens nationaal park is. Overnachting in Agra, waar u indien gewenst aan een optionele excursie kunt deelnemen. (O)

Dag
6

 

Agra – Delhi

’s Morgens brengt u een bezoek aan de Taj Mahal, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en beslist een van de hoogtepunten van uw rondreis door India zal zijn. Keizer Shah Jahan bouwde dit monument om de liefde voor zijn overleden vrouw Mumtaz Mahal te uiten. De schoonheid van de witte Taj Mahal is overweldigend en laat vast een diepe indruk op u achter. Later op de dag bezoekt u het fort van Agra, dat gebouwd is van rood zandsteen. Uw gids leidt u rond langs het doolhof van gebouwen die een stad binnen de stad vormen. Met een speciaal tonga-rijtuig legt u de route terug naar de ingang van de Taj Mahal af. Daarna wordt u naar Delhi gebracht, waar het arrangement op de luchthaven eindigt. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany