vanaf € 1602,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Wees er live bij: de laatste Formule 1 race van het seizoen!
Inclusief vlucht met Etihad Airways, verblijf in een midden- of eerste klasse hotel en een 2- (uitverkocht per 10.06.19) of 3-daags ticket voor de Formule 1
Inclusief gratis entreebewijs tot het iconische Louvre Abu Dhabi museum
Eenvoudig uit te breiden met excursies vanuit Abu Dhabi of Dubai

Dag tot dag

De laatste race van het Formule 1 seizoen wordt verreden op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi. Het is het duurste circuit ter wereld; de aanleg heeft ongeveer 1 miljard dollar gekost. Op het speciaal hiervoor aangelegde Yas eiland liggen tevens prachtige hotels, diverse pretparken, een enorm winkelcentrum en de grootste nachtclub van Abu Dhabi. Kom genieten van deze unieke belevenis, de spanning van de laatste race en ontdek de wereldsteden Abu Dhabi en Dubai!

Dag
1

Donderdag 28 november 2019

Vandaag vliegt u naar Abu Dhabi. Afhankelijk van uw vluchtschema komt u vandaag nog aan, of in de loop van de nacht. Er is in ieder geval een kamer voor u gereserveerd. Na aankomst op de luchthaven van Abu Dhabi wordt u hartelijk welkom geheten en met een privé-transfer naar uw hotel gebracht. Afhankelijk van uw aankomst en indien u een 3-daags ticket aanschaft kunt u op donderdagmiddag deelnemen aan de pitwalk.

Dag
2

Vrijdag 29 november 2019

Indien u een 3-daags ticket heeft geboekt, dan kunt u vandaag de eerste trainingen aanschouwen. Bij een 2-daags ticket heeft u vandaag een vrije dag. U kunt op eigen gelegenheid Dubai of Abu Dhabi bezoeken of een optionele excursie bijboeken zoals een stadstour door Dubai of een woestijnsafari. (O)

Dag
3

Zaterdag 30 november 2019

De ochtend heeft u ter vrije besteding. Indien u de transfer service naar het circuit heeft bijgeboekt, dan wordt u op het afgesproken tijdstip opgehaald. De laatste training is halverwege de middag en de kwalificatie vindt aan het einde van de middag plaats. (O)

Dag
4

Zondag 1 december 2019

Vandaag is dan de dag van de grote en afsluitende race van het Formule 1 seizoen. Indien u de optionele transfers heeft geboekt, dan wordt u op het afgesproken tijdstip opgehaald. De race start aan het einde van de middag en eindigt in de avond. Zodra de lichten op groen springen start het spektakel en het hoogtepunt van uw reis! (O)

Dag
5

Maandag 2 december 2019

Op het afgesproken tijdstip wordt u bij uw hotel opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. Hiermee komt deze onvergetelijke en unieke reis op zijn einde. Afhankelijk van uw vluchtschema komt u dezelfde dag nog aan op Schiphol of de volgende ochtend. (O)

 

Tickets

Een 2-daags ticket geeft toegang tot het circuit op zaterdag en zondag. Een 3-daags ticket geeft toegang tot het circuit op vrijdag, zaterdag en zondag. Beide tickets bieden eveneens toegang tot de entertainment zones (F1®Fanzone, North Oasis, West Oasis, South Oasis) en de concerten van wereldartiesten in de Du Arena, die elke dag na de race plaatsvinden.

Tribunes

De Abu Dhabi Hill tribune is een opgehoogd grasveld in het midden van het circuit tussen de Hoofd tribune en Noord tribune. Deze tribune heeft geen zitplaatsen en overdekking, maar wel fantastisch zicht op de baan. De North Grandstand is de eerste tribune na de start/finish met zicht op de bochten 5 t/m 7, vervolgens de West Grandstand met zicht op de bochten 8 en 9, vervolgens de Marina Grandstand waar de Formule 1 wagens de hoogste snelheid behalen en als laatste de South Grandstand met zicht op de bochten 11 t/m 14. Bij al deze tribunes liggen haakse bochten, wat een hoop spektakel kan opleveren. Op de Abu Dhabi Hill na hebben alle tribunes overdekte en genummerde zitplaatsen. Ook zijn er vele grote schermen aanwezig waarop de race te volgen is.

Transfers

Transfers van uw hotel naar het Yas Marina Circuit zijn niet inbegrepen. Optioneel kunt u transfers bijboeken van uw hotel in Abu Dhabi naar het circuit en vice versa voor 2 of 3 dagen. Op een vast tijdstip is er 1 transfer in de ochtend (hotel-circuit), 1 transfer na de race (circuit-hotel) en 1 transfer na het concert (circuit-hotel). U kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid naar het circuit reizen middels openbaar vervoer of een taxi.

Optionele excursies

De trainingen en de race vinden in de middag en avond plaats en dat geeft u de mogelijkheid om ’s ochtends nog iets leuks te doen. U kunt Abu Dhabi of Dubai op eigen gelegenheid ontdekken of een optionele excursie bijboeken. Aanraders zijn een bezoek aan het Louvre museum of de Sheikh Zayed moskee, een stadstourwoestijnsafari of een boottocht langs de iconische bezienswaardigheden van Abu Dhabi of Dubai.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.