vanaf € 28,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
Pleziervluchten, rafting en 4x4 excursies elders op deze website
Prijzen overige excursies op aanvraag
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Maak uw reis nog origineler met een helikoptervlucht, rafting of 4×4 excursie. Of maak een rit per stoomtrein! Bezoek Alcatraz of een attractiepark. Meer excursies zie prijzenbijlage of op aanvraag. 

Alcatraz Island Cruise & Tour

Excursie vanuit San Francisco, Californië

Vaar rond, bezoek en ga aan land van het beruchte gevangenis-eiland Alcatraz dat bekend staat als ’s werelds meest legendarische gevangenis. Al Capone en Robert Stroud hielpen om Alcatraz bekend te maken. Alcatraz is tegenwoordig een plaats waar zeldzame bloemen en planten groeien en waar veel zeevogels hun nesten bouwen. U kunt het mooie en indrukwekkende Alcatraz beleven tijdens een audio-tour. Bespaar wachttijden ter plaatse en boek uw toegangsbewijs alvast in Nederland. Alcatraz is een geliefde bezienswaardigheid, wij adviseren u daarom uw tickets ruim voor uw bezoek te boeken om teleurstellingen te voorkomen. Met name in juli en augustus zijn ter plaatse vaak geen toegangsbewijzen meer beschikbaar. 

Antelope Canyon

Excursie vanuit Page, Arizona

Hoogtepunt van uw vakantie in de omgeving van Page: bewonder het magische kleurenspel van Antelope Canyon, één van de meest indrukwekkende beeldhouwwerken van de natuur. De inval van het zonlicht om 11.30 uur is magnifiek en onvergetelijk, maar op een ander tijdstip is een bezoek aan deze unieke “slot canyon” ook absoluut waard. Een bezoek aan de Upper Canyon is geschikt voor jong en oud. De Lower Canyon is minder bekend en, met zijn steile en smalle kloof, minder geschikt voor wie slecht ter been is. Bespaar wachttijden ter plaatse en boek uw excursie alvast in Nederland. Antelope Canyon is een geliefde bezienswaardigheid, wij adviseren u daarom uw tickets ruim voor uw bezoek te boeken om teleurstellingen te voorkomen.

Bike the Golden Gate Bridge

Excursie vanuit San Francisco, Californië

Beleef de hoogtepunten van San Francisco met de fiets! U kunt de stad zelf ontdekken, of u kunt ervoor kiezen om de excursie in groepsverband te maken, onder begeleiding van een gids die alle ins en outs van de ‘City by the Bay’ weet. 

California Wine Country

Excursie vanuit San Francisco, Californië

Maak kennis met het belangrijkste wijngebied van Noord-Amerika. Bekijk een nieuw gezicht van de Nieuwe Wereld: ontdek haar wijnen en hef het glas op de veelzijdigheid van de streek rondom ‘The City by the Bay’. 

Disneyland, Hollywood, Universal Studios, Hop-on-Hop-off

Excursies vanuit Los Angeles, Californië

Laat u zich verrassen door de entertainment, de city secrets, de afwisseling en het vermaak dat ‘The City of Angels’ te bieden heeft! Verrijk uw vakantie the American Way met één of meer van de verschillende excursies en uitstapjes: beleef de filmstad door een bezoek te brengen aan Universal Studios. Ga voor pret en vertier naar Disneyland. Stap op de Hop-on-Hop-off bus om de verschillende wijken te bekijken. Maak een stadstour langs de vele hotspots en villa’s van filmsterren, vereeuwig uzelf op de foto met the Hollywood sign op de achtergrond en flaneer op Hollywood Boulevard. Dit is L.A.!

Durango Silverton Train

Dagexcursie vanuit Durango, Colorado

Nostalgische rit per stoomtrein door een prachtig gedeelte van Colorado. De spoorlijn heeft een lengte van 45 mijl en de trein brengt u in drie uur en vijftien minuten van Durango naar Silverton. Na een verblijf van twee uur in Silverton gaat de trein dezelfde route weer terug. De spoorlijn volgt het dal van de Animas river waar u adembenemende panorama’s krijgt te zien. 

Grand Canyon Railway

Dagexcursie vanuit Williams, Arizona

Stap in de Grand Canyon Railway-trein voor een onvergetelijke trip naar de majestueuze Grand Canyon. Voel de ouderwetse trein denderen terwijl de locomotief 105 kilometer door de prachtige landschappen van Noord-Arizona puft. De trein biedt zeer gevarieerde uitzichten over de San Francisco Peaks en rolt door valleien vol mooie wilde bloemen, dichte naaldbossen, hoge woestijnvlaktes en kleine canyons. U heeft ca. drie uur vrije tijd bij de Grand Canyon.

Helikopter- en pleziervluchten

Vanuit Las Vegas, de Grand Canyon of Page

Maak een pleziervlucht en bewonder de Grand Canyon vanuit een adembenemende perspectief! Uitgebreide informatie over helikopter- en pleziervluchten over de Grand Canyon, Las Vegas en langs Monument Valley vindt u elders op deze website.

Rafting en/of 4×4 excursies

Één- en meerdaagse excursies vanuit Moab, Utah

Bekijk het unieke landschap van west USA vanuit het water, of van dichtbij tijdens een 4×4 excursie. Uitgebreide informatie over de mogelijkheden vindt u elders op deze website.

 Bovenstaande is slechts een selectie uit ons grotere totaalaanbod, meer excursies op aanvraag 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany